Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Snažna poruka

Pogledajte što su Boysi objavili za povijesne izbore u Dinamu

Više od 13 tisuća članova Dinama bira 25 predstavnika klupske Skupštine.

Bad Blue Boysi (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Danas se održavaju povijesni izbori za Dinamovu skupštinu, a u prvoj izbornoj jedinici članovi biraju između dvije liste - "Dinamovo proljeće" koju predvodi Velimir Zajec te "Dinamo iznad svih" čiji je nositelj Otto Barić.

Glasačko mjesto podno zapadne tribine Maksimira otvoreno je 9 sati ujutro, glasati se može istovremeno i online preko službene stranice Dinama, do 19 sati.

Povijesni dan za navijače Dinama

Na povijesni dan za Dinamo oglasili su se i Bad Blue Boysi, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Uskoro će biti deset godina od nastanka fotografije koja najbolje dočarava jedno mučno razdoblje koje smo kao grupa prošli i ostavili iza sebe. Skupo smo platili to što smo svoja uvjerenja branili navijački dosljedno, uporno i grčevito.

Trebalo je proći puno vremena da sazre ideja zbog koje je grupa proživljavala takve turbulencije i patnje i da se stvori svijest među širim masama o tome da nitko nije i ne može biti iznad Dinama.

Danas, prvi put u povijesti, preko 13 tisuća članova i navijača kluba ima priliku sudjelovati na izborima na kojima se bira značajan udio predstavnika u novom sazivu Skupštine. Za nas, bez sumnje jedan od najvažnijih dana u novijoj povijesti kluba, a i grupe je ovaj današnji.

Danas je dan kada sve ono čega smo se kroz većinu svog postojanja odricali može biti prepoznato davanjem prilike da završimo ono što smo započeli - da o odgovornost i brigu za to kako će Dinamo izgledati u budućnosti podijele njegovi članovi i navijači sa svih tribina.

Boysi poslali jasnu poruku

Jer, uz dužno poštovanje svima, jasno je tko ima dovoljno snage, želje i navijačkog integriteta da se to i dogodi i da glas i volja deseci tisuća članova i navijača kluba budu vrjedniji od glasova njih nekoliko desetaka.

Svatko će danas svojim izlaskom na izbore pokazati da vjeruje u veličinu Dinama i da je dostojan biti dijelom ovog velikog, posebnog kluba. Ovo je dan kada svatko sam sebe nagrađuje za vjernost i iskazuje poštovanje prema ljubavi koju nosi u sebi.

IZABERI PROLJEĆE!", stoji u priopćenju.

Za kraj ponovimo da u prvoj izbornoj jedini navijači biraju 25 članova, dok u drugoj izbornoj jedini trenutačni Izvršni odbor bira preostalih 35 članova Skupštine.

Otto Barić na izborima za Dinamovu skupštinu VIDEO Otto Barić glasao na povijesnim izborima: "Dinamo će biti prvak i sljedećih 17 godina" divider

Armin Hodžić Nekoć ubojiti napadač Dinama ima novi klub: Preselio se na Baltik divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider