Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradio glasne ovacije

VIDEO Petković uzeo megafon i stao pred Boyse: Evo što im je poručio

Bruno Petković nakon utakmice stao je pred Bad Blue Boyse i zamolio ih da ne provociraju.

Bruno Petković pred Boysima (Foto: Twitter/Screenshot)

Dinamo je pobjedom protiv Hajduka (0:1) osigurao plasman u finale Kupa, no derbi na Poljudu nažalost su obilježili neredi nakon utakmice.

Torcida je probila prvi blok osiguranja i utrčala na teren, zbog čega je nastala panika među igračima obiju momčadi. Jurnuli su u svlačionicu, a na terenu su ostali tek Ivan Perišić i Bruno Petković.

Dok su dinamovci sprintali prema svlačionicama, Petković je laganim korakom krenuo s travnjaka. Policajac ga je pokušao ubrzati da se što prije makne, i to u trenutku dok se masa navijača probijala na travnjak. Srećom, policija je brzo reagirala i potjerala navijače nazad na tribinu. 

S poljudskog travnjaka pojavila se još jedna snimka na kojoj se može vidjeti kako Petković uzima megafon i staje pred gostujući kavez u kojem su bili Bad Blue Boysi sa sljedećom porukom:

"Hvala vam na podršci, hvala na svemu. Ovako, ima puno ranjenih vani, policija je zamolila za mir, da ne provociramo, da ne radimo sad pozdrave. Hvala vam na svemu, pobijedili smo na terenu, nastavit ćemo i dalje. Vidimo se u nedjelju na Maksimiru", poručio je Petković i zaradio glasne ovacije navijača.

Bruno Petković na Poljudu VIDEO Dinamovci u panici bježali u svlačionicu, a pogledajte što radi Bruno Petković divider

Neredi na zapadnoj tribini Poljuda VIDEO Potresna snimka sa zapadne tribine Poljuda: "Prestani! Ubit ćeš čovjeka" divider

Torcida na ulici VIDEO Kaotične snimke iz Splita nakon derbija: Torcida divljala po ulicama, sve je gorjelo divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider