Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekid suradnje

Tragičar finala Lige prvaka odlazi ponižen, potjerali ga iz kluba nakon samo tri mjeseca

Loris Karius zadržao se samo tri mjeseca u redovima Newcastlea.

Loris Karius (Foto: Afp)

Loris Karius više nije vratar Newcastle Uniteda.

S prvim danom nove godine engleski je premierligaš raskinuo suradnju s njemačkim vratarom kojeg većina pamti kao tragičara finala Lige prvaka. Upravo je on bio direktni krivac za poraz Liverpoola od Real Madrida, koji je slavio s 3:1 i osvojio elitno klupsko natjecanje.

To se zbilo 2018. godine, a otad mu je karijera krenula silaznom putanjom. Proveo je dvije godine na posudbi u turskom Bešiktašu, pa sezonu u Union Berlinu, ali bez posebnog učinka.

Luka Modrić Modrića i društvo napali zbog bahatosti poslije utakmice s Valladolidom: "I za to su morali letjeti?!" divider

Vratio se na Anfield, proveo gotovo osam mjeseci bez upisanog nastupa, tako da mu se Liverpool odlučio zahvaliti na suradnji. Pokušao se vratiti kroz redove najbogatijeg kluba na svijetu, ali nije mogao doći do prilike pored sjajnog Nicka Popea.

Samo se tri mjeseca zadržao u klubu, a ove zime tražit će novi klub. Barem mu dobro ide na ljubavnom planu, već je nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi s poznatom sportskom novinarkom Dilettom Leottom...

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider