Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kuha se, kuha

Nije samo Ronaldo ljut zbog gazdinih riječi: Realu stigao jasan odgovor iz Pariza

Florentino Perez ozbiljno je naljutio Parižane s kojima će se Real susresti u nokaut-fazi Lige prvaka.

Nasser Al-Khelaifi i Antero Henrique (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hoće li ikada pariški prinčevi postati madridski kraljevi? Tvorac današnjeg Reala Florentino Perez nada se makar jednom od njih. Kylian Mbappe i Neymar nisu tihe patnje velikog gazde, već su one itekako glasne.

Poznato je da je obojicu želio dovesti na Santiago Bernabeu. Brazilca je ''ukrala'' Barcelona, a potom i PSG koji je bio brži i kad je Mbappe u pitanju. No Perez ne želi odustati, pa je na dodjeli Zlatne lopte svojoj najvećoj zvijezdi medijima ispalio kako bi ''Neymaru bilo lakše osvojiti Zlatnu loptu da je u Realu.'' Bio je to javni poziv igraču drugog kluba da dođe u Real.

Spominjući drugog igrača na njegovoj fešti, Perez je neoprezno uvrijedio Ronalda. Madridski sportski listovi već danima pišu kako je portugalska zvijezda ljutita te uzvraća Perezu izjavama kako ''nije na njemu hoće li se umiroviti u dresu Reala''. Cristiano traži novi ugovor s novom plaćom, većom od one koju imaju Messi i Neymar.

Novi su problemi za Florentina koji je opet, po tko zna koji put, dobio nezadovoljnog Ronalda kojeg sigurno neće razveseliti ni glasine španjolskih tabloida po kojima se Realov predsjednik navodno sastao na ručku s Neymarovim ocem.

Ako u subotnjem El Clasicu Real ne pobijedi Barcelonu i smanji bodovni zaostatak, šanse za obranu naslova dodatno će se smanjiti. A onda ih u veljači čeka još jedan ključni okršaj. Za razliku od prošlih godina, ovaj put ždrijeb nije pomazio Madriđane te im odmah na startu nokaut-faze donio goropadni PSG, i to nekoliko dana nakon Perezovih izjava o Neymaru.

Neymar i Antero Henrique (Foto: AFP) Neymar i Antero Henrique (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Upravo s Parka prinčeva stigao je odgovor koji se dugo čekao. Još od onih Perezovih javnih dozivanja Neymara. Javio se Antero Henrique, sportski direktor Parižana i bivši legendarni Portov transfer-guru koji je u Europu doveo Falcaa, Jamesa, Hulka i ostale.

''Može li Neymar otići u Madrid? Naravno da ne može. On je sretan ovdje, prihvatio je našu viziju i ambiciju. Upravo mu PSG može ponuditi da i ostvari svoju ambiciju. Pričati o drugom igraču iz drugog kluba u trenucima kada Ronaldo prima Zlatnu loptu zbilja nije dobro za igrača'', odbrusio je Henrique Realovom gazdi.

''To je samo potvrdilo koliko je onaj poseban igrač. Baš kao i Mbappe'', rekao je sportski direktor PSG-a.

Pravi odgovor očekuje se u veljači. PSG opet nije imao sreće na putu prema europskom tronu. No ako tamo žele doći, moraju pobjeđivati najbolje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider