Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neuništivi Luka

Navijači Reala uvjereni: Ne samo da Modrić ostaje nego će skinuti čudesan rekord legendarnog Puškaša

Navijači Real Madrida uvjereni su kako Luka Modrić u nogama ima još dvije sezone u klubu, čime bi postao najstariji igrač u povijesti kluba i dostigao legendarnog Ferenca Puškaša.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatski maestro Luka Modrić trebao bi uskoro parafirati novi jednogodišnji ugovor u Madridu. O tome danas pišu svi relevantniji španjolski mediji, koji tvrde kako je Luka na sastanku oduševio predsjednika Florentina Pereza, koji mu je odlučio ponuditi ugovor na još godinu dana.

O tom sastanku nedavno je pisao ugledni The Athletic, što ste mogli čitati na gol.hr-u, a Španjolci sad potvrđuju kako je upravo taj detalj bio ključan u Perezovoj odluci da legendarnom Hrvatu ponudi priliku da zaključi svoju karijeru na Santiago Bernabeuu.

Kako sad stvari stoje, sigurno je neće zaključiti barem još godinu i kusur dana jer bi uskoro trebao parafirati novi, koji će vrijediti do 30. travnja 2024. godine. Međutim, čitatelji ugledne Marce, mahom navijači Real Madrida, smatraju kako u Modrićevim nogama ima benzina i za dulje.

Luka Modrić Luka Modrić (Foto: Screenshot)

Uvjereni da može skinuti Puškaša

"Može li Modrić skinuti Puškaša i postati najstariji igrač u povijesti Real Madrida?" upitali su iz Marce čitatelje, a od njih gotovo 30 tisuća čak 63 posto odabralo je opciju kako bi "lako mogao odraditi još dvije sezone u bijelom dresu", dok je 37 posto odabralo opciju da bi mu "sezona 2023./2024. trebala biti posljednja".

Legendarni Mađar Ferenc Puškaš svoju je bogatu karijeru zaključio 1966. godine upravo u Real Madridu, imao je tad 39 godina. Luka je tekuće godine napunio 37, a odradi li još dvije sezone, dostići će jednu od najvećih klupskih legendi. Jedina će razlika biti što je Puškašu to pošlo za nogom dok je nogomet bio sasvim drugačiji sport, a legendarni Hrvat to bi mogao napraviti u modernom dobu, što je sasvim drugačiji pothvat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider