Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zahuktava se atmosfera

Navijači Hajduka zazivaju Livajin gol: "Ajmo Markane, Rijeka je tvoje šetalište"

Jadranski derbi već nekoliko dana prate navijački okršaji Torcide i Armade.

Marko Livaja (Foto: Jakov Prkic)

Uoči utakmice Rijeke i Hajduka razvila se prava navijačka bitka među oprečnim taborima. Sve je započelo skandaloznim naljepnicama s natpisom “Umri Livaja“ koji su navijači Rijeke počeli dijeliti među sobom.

Poruka je to koju je Armada odaslala zbog Livajinih slavlja pred njima i čestim gestikulacijama koje je upućivao Riječkim navijačima. U konačnici, sukob zbog kojeg je Hajdukov napadač preskočio nekoliko reprezentativnih okupljanja, bio je kulminacija netrpeljivosti Rijeke i Livaje.

Niko Janković Janković iz penala odlučio Jadranski derbi i poslao Rijeku na vrh Supersport HNL-a divider

Stišavanju navijačkog puka nije pomagao niti trener Riječana Željko Sopić rekavši da navijač koji dođe da utakmicu i plati kartu ima pravo vikati što ga je volja.

Nisu Splićani ostali dužni pa su tako na vratima Kantride, nekadašnjeg stadiona Rijeke ostavili vijenac uz poruku: “S ponosom na sve naše nerede, sa sjetom i tugom jer godinama nije s nama u sjećanju je Kantrida. Tvoji su te izdali al' mi nismo zaboravili! Maksimir smo pregazili, a Kantridu zapalili“.

Nenad Bjelica Turski mediji: Nenad Bjelica dobio otkaz u Trabzonsporu divider

Nadu u pobjedu i očekivanja da će upravo Livaja zabiti navijači Hajduka iskazali su na službenoj stranici.

Tako je jedan gospodin napisao „Ajmo Marko, vrijeme je da se protiv Rijeke vratiš u golgetersku formu, idemo jako i hajdučki“.

Podsjetimo, Livaja protiv Rijeke ima sjajan učinak. U četiri utakmice zabio je četiri pogotka, jednom asistirao te je svaki put Hajduk naposlijetku slavio.

Jedna navijačica Hajduka pak je primjetila kako je Žaper odlično pojačanje za Bile prije nego je napisala "Ajmo Markane, to je tvoje šetalište."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider