Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko nakon Krznara?

Navijači Dinama žele veliko ime: Prosinečki i Kek daleko najveće želje čitatelja gol.hr-a

Ako je suditi prema rezultatima gol.hr-ove ankete, čitatelji našeg portala najviše bi na klupi maksimirskog kluba željeli vidjeti Roberta Prosinečkog ili Matjaža Keka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Damir Krznar je bivši, traži se novi trener Dinama. Krznar je nakon sinoćnjeg poraza od Rijeke u četvrtfinalu Hrvatskog kupa podnio ostavku. Uprava kluba ekspresno je prihvatila njegu abdikaciju.

Slijedi imenovanje novog trenera. U Maksimiru su najavili press-konferenciju u 11 sati.

gol expired VIDEO Pogledajte Krznarovu ostavku za klupsku televiziju: Iznenadio je čak i Dinamova snimatelja divider

Očekuje se da će Željko Kopić, dosadašnji šef omladinske škole Dinama, biti imenovan za privremenog Krznarova nasljednika. No tko zna, možda maksimirski vlastodršci iznenade i odmah instaliraju dugoročnije rješenje. Krznarov odlazak nije neko posebno iznenađenje, o tome se već duže vrijeme spekuliralo, tako da je moguće da su čelnici Dinama već pripremili nasljednika.

Ako je suditi prema rezultatima gol.hr-ove ankete, čitatelji našeg portala najviše bi na klupi maksimirskog kluba željeli vidjeti Roberta Prosinečkog ili Matjaža Keka.

Anketno pitanje izazvalo je veliko zanimanje naših čitatelja, u nekoliko sati glasovalo je više od četiri tisuće ljudi. Budući da se pitanje odnosi na Dinamo, lako je pretpostaviti da je među njima veliki broj navijača Modrih.

gol expired Tko će biti novi trener Dinama? Privremeno rješenje bit će bivši trener Hajduka. Je li moguće veliko iznenađenje? divider

Prosinečki i Kek vode mrtvu utrku. Veliki Žuti zasad ima malu prednost, dobio je 33 posto glasova, a trenutačni slovenski izbornik 31 posto.

Ante Čačić dobio je devet posto glasova, a osam posto anketiranih izjasnilo se za stranog stručnjaka, kao i za nekog domaćeg stručnjaka kojeg nismo naveli u anketi.

Vjerojatni privremeni trener Dinama Željko Kopić dobio je pet, a Igor Cvitanović četiri posto glasova.

Čini se da su trenerske sudbine Prosinečkog i Keka povezane. Posljednjih tjedana spekuliralo se da je Dinamo u pregovorima sa slovenskim stručnjakom, a da bi Keka na klupi slovenske reprezentacije trebao zamijeniti upravo Prosinečki.

gol expired Najveći poraz Krznara i Dinamovih šefova: Suparnici u HNL-u više se ne boje Modrih. Ako izgube od Hajduka, može biti kasno za šok terapiju divider

Moguće je da u Dinamu čekaju rasplet Kekove priče sa Slovenskim nogometnim savezom. Takav scenarij sugerira i činjenica da će Modri ići s Kopićem kao privremenim trenerom.

U nogometu se nikad ne zna, privremeni treneri znali su nerijetko postati i dugoročna rješenja. Ako Kopić ostvari dobre rezultate, sve je moguće, pa i da ostane na duže razdoblje.

No sudeći prema rezultatima ankete, bivši trener Hajduka nije favorit naših čitatelja. Oni bi najviše htjeli legendu Dinama i hrvatske reprezentacije.

U svakom slučaju, logično je da će Dinamovi šefovi tražiti neko veliko ime kako bi amortizirali bremenitu situaciju i zadovoljili navijače. Ako je suditi po bilu navijača, Prosinečki ili Kek čine se dobrim izborom.

Tko bi trebao biti novi trener Dinama?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider