Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Možda sam još vruć, ali..."

VIDEO Pogledajte Krznarovu ostavku za klupsku televiziju: Iznenadio je čak i Dinamova snimatelja

Sad već bivši trener Dinama podnio je ostavku odmah po ispadanju iz Kupa od Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ispadanjem iz SuperSport hrvatskog kupa u srijedu porazom od Rijeke 3:1 Dinamo je još jednom razočarao ove sezone, a sad već bivši trener Damir Krznar po završetku susreta dao je otkaz, čime je iznenadio čak i Dinamova snimatelja.

gol expired Tko će biti novi trener Dinama? Privremeno rješenje bit će bivši trener Hajduka. Je li moguće veliko iznenađenje? divider

"Rezultat nije tu, kako u Kupu tako i u prvenstvu u kojem šepamo, a slijedi nam vrlo teška utakmica s Hajdukom u koju ulazimo poljuljani, pa je moj moralni čin napraviti sve za momčad. Moja procjena je da momčadi treba pozitivan šok i zato podnosim ostavku na mjesto trenera."

"Možda sam još vruć, ali ne mislim da će se sutra bilo što promijeniti i definitivno dajem ostavku na mjesto trenera kako bi momčad pozitivno šokirao jer joj je to potrebno. Hvala navijačima koji su me podržavali i isprika onima koji nisu bili zadovoljni. Želim sreću novom treneru i ostat ću navijač Dinama do duboke starosti. Mislim da je razlaz najbolja opcija", rekao je sad već bivši trener u kameru klupske televizije.

gol expired Priopćenje iz Maksimira: Krznar podnio ostavku na mjesto trenera Dinama divider

Krznarova ostavka ostavila ga je bez teksta:

"Evo, treneru, malo ste me zatekli, ali hvala vam na svemu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider