Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema boljeg motiva

Nakon katastrofe doveli Ibru da ih ohrabri: Slijedi im teška utakmica u Ligi prvaka

Zlatan Ibrahimović posjetio je trening Milana nakon poraza od Intera.

Zlatan Ibrahimović (Foto: Afp)

U subotnjem dvoboju Milan je teško stradao od gradskog rivala Intera rezultatom 5:1.

Nakon tako bolnog poraza Rossoneri su odlučili mobilizirati i bivšeg igrača Ibrahimovića kojeg su doveli u trening kamp kako bi motivirao momčad pred težak dvoboj u Ligi prvaka. Iako težak, poraz od Intera bio je prvi za Milan ove sezone.

Legendarni napadač, koji je ujedno i bivši igrač Intera, došao je podržati igrače Milana te ih ohrabriti pred nastavak sezone.

Milan sredinom tjedna započinje svoju novu europsku sezonu. U Ligi prvaka dočekuju povratnika Newcastle, dok će u sljedećem kolu talijanskog prvenstva igrati protiv Verone.

Pau Norbert Cebrian Devis VIDEO Pomoćni sudac utrčao u teren i dodao loptu: Njegov potez izazvao bijes navijača Reala divider

Četrdesetjednogodišnji Ibrahimović od nogometa se oprostio kraju prošle godine kada se uoči posljednje utakmice emotivno oprostio od navijača Milana. U crveno-crnom dresu Ibra je igrao u dva navrata, upisao 163 nastupa, postigao 93 gola i dodao 35 asistencija.

Za Inter je pak igrao nešto ranije su svojoj karijeri. Za momčad s Giuseppe Meazze legendarni Šveđanin je odigao 117 utakmica, postigavši 66 pogodaka i upisavši 33 asistencije prije nego li je otišao u Barcelonu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider