Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mogao čekati

VIDEO Pomoćni sudac utrčao u teren i dodao loptu: Njegov potez izazvao bijes navijača Reala

Real Madrid je pobijedio Real Sociedad 2:1, a pažnju na sebe svojim potezom skrenuo je pomoćni sudac.

Pau Norbert Cebrian Devis (Foto: @ojodelvar/Screenshot)

Real Madrid je pobijedio Real Sociedad 2:1, a pažnju na sebe svojim potezom skrenuo je pomoćni sudac.

Preokretom u drugom poluvremenu Real Madrid je savladao Real Sociedad. Iako su gosti poveli u 5. minuti golom Barrenetxea, Los Blacosi su pogocima Valverdea iz 46. i Joselua iz 60. minute uspjeli upisati 5. pobjedu i tako ostati s maksimalnim broj bodova na vrhu ljestvice.

No, pobjeda Reala ne bi bila sama po sebi vijest da pomoćni sudac svojim potezom nije na sebe skrenuo bijes navijača Reala. Prilikom rezultata 2:1 u 83. minuti Kepa je odugovlačio s izvođenjem prekida dok je lopta bila pored desne out linije.

Kada je to vidio Kubo, igrač Sociedada, potrčao je dodati mu loptu kako bi se igra što prije nastavila, no u njegovoj namjeri preduhitrio ga je pomoćni sudac Pau Norbert Cebrian Devis te je on odlučio samoinicijativno ući u teren i dodati loptu Arrizabalagi. Njegovo dodavanje nije se svidjelo navijačima Reala koji su suca ispratili zvižducima.


Pau Norbert Cebrian Devis od prije je poznat madridskim navijačima. Naime, još 2016. godine suspendiran je na dva tjedna nakon što je u El Clasicu bio pretjerano prisan s igračima Barcelone. Utakmica je tada završila remijem 1:1, a Madriđani su bili nezadovoljni njegovim kriterijem.

Standings provided by Sofascore
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider