Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uspjeh u Ligi prvaka

Salah postao tek drugi nogometaš u povijesti koji je ovo uspio, ispred njega je samo "Big Ben" engleskog nogometa

Mohamed Salah ponovio uspjeh Petera Croucha koji je uspio zabiti gol Milanu i Interu u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola pobijedili su Inter s 2:0 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na San Siru, a u povijest najelitnijeg europskog natjecanja upisao se centrafor engleske momčadi Mohamed Salah.

Iako su Nerazzuri dominirali kroz veći tijek susreta, Redi su uspjeli sve preokrenuti u samo osam minute igre.

Salah i Crouch ispisali povijest Lige prvaka

Prvo je nakon jednog kornera Robert Firmino glavom pospremio loptu u domaću mrežu, a onda je konačan rezultat postavio egipatski napadač koji je ponovio uspjeh Petera Croucha, "Big Bena" engleskog nogometa.

Naime Salah je iste sezone u Ligi prvaka uspio zabiti pogodak Milanu i Interu, a prije njega to je uspio samo Crouch koji je u dresu Tottenhama to napravio u sezoni 2010./2011.

Perišić najbolji u momčadi Intera

Inače, Ivan Perišić i Marcelo Brozović su odigrali cijeli susret u domaćim redovima. Uzvratni susret je 8. ožujka u Liverpoolu.

Upravo je Perišić bio najbolji pojedinac u redovima milanske momčadi, kreirao je tako nekoliko šansi, ali svaki put je pogodak izostao. Zabilježili smo tako priliku u 16. minuti kada je zakuhao gol, ali turski nogometaš Calhanoglu pogodio je gredu.

Već na startu drugog poluvremena Inter je ponovno zaprijetio, Perišić je dodao Brozoviću, a ovaj snažno opalio, a novu, opasnu priliku za Inter vidjeli smo u 80. minuti, s ruba kaznenog prostora pucao je Perišić, ali preko gola.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider