Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Privukao veliku pažnju

Modrić objasnio pozadinu susreta s Beckhamom i komentirao pisanje madridskih medija

Luka Modrić susreo se s Davidom Beckhamom na otočiću Šipanu.

Luka Modrić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Kapetan Luka Modrić sprema se za nove utakmice s Hrvatskom u sklopu kvalifikacija za Euro 2024., potpuno je fokusiran na Latviju i Armeniju, no nezaobilazna tema svakog razgovora je Real Madrid.

Ovog je ljeta produžio ugovor s madridskim divom na dodatnih godinu dana, no nije posve zadovoljan svojom minutažom. Izgubio je mjesto u udarnom sastavu, trener Carlo Ancelotti dao je prednost mladim snagama, no to bi se moglo promijeniti u nastavku sezone.

Ipak, veliku je buku podigao susret Modrića i Davida Beckhama na otočiću Šipanu, i to u trenutku kada je kapetan Vatrenih izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u Madridu, o čemu je javno progovorio i Ancelotti.

Luka Modrić, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo VIDEO Luka Modrić oduševio porukom za legendu: "Kakav gospodin, uzor djeci i odraslima" divider

Mnogi su to protumačili kao jasan znak da Beckham nastoji slomiti hrvatskog kapetana i nagovoriti ga na dolazak u Inter Miami za koji odnedavno igra i legendarni Lionel Messi:

"Ma joj, s Beckhamom i obitelji smo se sasvim slučajno sreli. On je i drugu godinu zaredom dio odmora proveo u Hrvatskoj, i očito mu se to jako sviđa.

S obitelji sam išao u jedan restoran, gdje je i on navratio sa svojima i normalno je da smo popričali, ali o odmoru u Hrvatskoj, užitcima plovidbe Jadranom, otocima, hrani, našim ljudima. Beckham je veliki gospodin i vrlo ugodan sugovornik, kao i njega supruga i djeca", kazao je Modrić pa se osvrnuo na pisanje madridskih medija.

Robert Ljubičić i Josip Mišić Bivši sportski direktor Hajduka želi Dinamovu zvijezdu: Na Maksimiru spustili rampu divider

Tijekom ljetnog prijelaznog roka dosta se pisalo o njegovu odlasku u Saudijsku Arabiju, a neki su smatrali da je njegovo vrijeme u Kraljevskom klubu došlo svome kraju:

"Iskreno rečeno, nemam se što žaliti na tretman u medijima, jer su prema meni u 12 godina Reala bili korektni i vrlo pozitivni. Svatko ima svoje mišljenje. Meni je najvažnije ono koje o mojim igrama imaju realovci, navijači, klub, suigrači, trener", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Latvije i Armenije možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider