Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razgovarao s iskusnim napadačem

Trener Hajduka: "Nikola Kalinić će nam se priključiti na zimskim pripremama"

Nikola Kalinić bi ponovno mogao obući Hajdukov dres od sljedeće polusezone.

Nikola Kalinić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Mislav Karoglan najavio je dvoboj 16. kola SuperSport HNL-a između Istre 1961 i Hajduka u Puli, a nezaobilazna je tema bio povratak Nikole Kalinića.

Trener Splićana nedavno se sastao s iskusnim napadačem pa otkrio novosti:

"S njim sam jučer imao razgovor, i to u dobrom pravcu. Nikola smatra da mu trebaju pripreme za pripreme, ako sve bude u redu sa zdravljem, priključit će nam se na zimskim pripremama", otkrio je Karoglan.

Joško Gvardiol VIDEO Gvardiol najavio tko će biti novi hrvatski vunderkind: Nedavno je debitirao protiv Hajduka divider

Podsjetimo Kalinić je s istekom ugovora napustio redove splitske momčadi na kraju prošle sezone. Do produženja suradnje nije došlo jer mu klub nije ponudio ugovor, odnosno jer nakon razgovora između Leke i 35-godišnjeg napadača nije pronađeno rješenje koje bi zadovoljilo obje strane.

Smjenom Ivana Leke otvorio se prostor za povratak iskusnog napadača koji s Bijelima želi osvojiti toliko željeni naslov prvaka.

Osvrnuo se Karoglan na kratku epizodu na klupi Istre s početka sezone:

"To je bilo veliko iskustvo za mene, koliko god to bilo čudno, Istra me učinila boljim trenerom. Svakom hrvatskom treneru bih preporučio Istru, mislim da se to trebalo dogoditi. Istra igra dobar nogomet, mislim da je to ekipa koja je realno od petog do sedmog mjesta", rekao je pa otkrio što očekuje od Istre na Aldo Drosini:

Novak Đoković VIDEO Đoković na teren izašao uz ovu pjesmu i razbjesnio susjede: "Sramite se, promičete aneksiju" divider

"Mirni su na lopti, kompaktan blok, postoje zone u kojem ti ne daju igrati. U uzlaznoj su putanji, dolazimo im u dobrom trenutku, ali mi smo u kvalitetnijem nizu. Vjerujem da ćemo doći kući s punim plijenom".

Bilo je riječi i o iskusnom Anti Ercegu:

"Kvalitetan je igrač, ali imaju iskusan kostur i par mladih igrača koji napreduju. Drago mi je zbog Maurića i Lisice da se dobro razvijaju. Erceg protiv svakog grize, ide životom".

Dodajmo kako Karoglan neće moći računati na Ferra i Melnjaka za utakmicu protiv Istre.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider