Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MIJENJAJTE PRAVILA!

Arsenalov trener zbog bizarnog razloga neće biti na klupi u subotnjem derbiju

Mikel Arteta neće se moći nalaziti na klupi Arsenala tijekom subotnjeg gostovanja kod Aston Ville.

Mikel Arteta (Foto: Afp)

Još jednu dramatičnu pobjedu ostvario je Arsenal savladavši Luton u gostima rezultatom 3:4, pogotkom Declana Ricea u posljednjim trenucima susreta.

No upravo taj pogodak donio im je velike probleme uoči utakmice koja im slijedi u subotu. Naime, na klupi im neće moći sjediti njihov menadžer Mikel Arteta.

Treneri više jednostavno ne smiju slavili golove onako kako žele

Razlog toga je žuti karton koji je dobio zato što je pri slavlju pogotka izišao iz svoga ograđenog prostora. Kako mu je to već treći put ove sezone, uslijedila je suspenzija.

"Nisam pazio, bila je to čista emocija. No ako je to za žuti karton, neka je", rekao je nakon susreta Arteta, svjestan da će idući susret morati pratiti s tribine.

Slijedi jedno od najtežih gostovanja

Većina komentara na račun pravila koje je do toga dovelo je negativna, odnosno svi smatraju kako nema smisla nekome dati žuti karton jer je u naletu emocija proslavio pogodak.

No pravila su pravila i Arteta neće biti na klupi tijekom dvoboja sa sjajnom momčadi Unaija Emeryja. Momčadi koja je ponovno vrlo ugodno iznenađenje, posebno na svom domaćem terenu. Tamo su ove sezone pobijedili u svih šest utakmica, uz gol-razliku 23:6.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider