Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Savez čeka odgovor

Marokanci postavili oštar ultimatum, Vaha mora odgovoriti sutra: Što će reći na ovu ponudu?

Vahid Halilhodžić mogao bi dobiti otkaz na klupi marokanske nogometne reprezentacije.

Vahid Halilhodžić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako je Maroko odveo na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, i to bez najvećih zvijezda poput Hakima Ziyecha i Noussaira Mazraouija, čelnici Saveza postavili su oštar ultimatum Vahidu Halilhodžiću.

Ili će u reprezentaciju vratiti izbačene zvijezde ili će dobiti otkaz, i to već sutra.

Za ponedjeljak je naime zakazan sastanak s vodstom Saveza na kojem bi im trebao priopćiti svoju konačnu odluku, a poznavajući Vahin karakter, teško je povjerovati kako će tek tako pristati na ovaj ultimatum.

Spremna je zamjena za Vahu

Zbog toga su čelnici Saveza već kontaktirali Andre Villasa-Boasa, portugalskog stručnjaka koji bi na klupi trebao zamijeniti BiH trenera, javlja marokanski Le360 Sport.

Ako popularni Vaha zaista dobije otkaz na klupi Maroka, postao bi prvi izbornik u povijesti koji je tri reprezentacije, Japan, Maroko i Obalu Bjelokosti, odveo na Mundijal, a da ih ondje nije vodio. U Japanu je također dobio otkaz jer je imao problema s igračima, ali i pretjeranom disciplinom.

Inače marokanska nogometna reprezentacija igra u skupini F Svjetskog prvenstva s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, a upravo protiv hrvatske nogomene reprezentacija otvara prvenstvo u Kataru, i to 23. studenog.

Intervju s Vahidom Halilhodžićem

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider