Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi "slučaj modrić"

Sapunica na relaciji PSG - Barcelona: Nude 100 milijuna eura, no zasada ćorak!

Marco Verratti silno želi transfer u Barcelonu s kojom je dogovorio osobne uvjete suradnje, no PSG se zainatio i ne želi ga pustiti iz Pariza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni reprezentativac Marco Verratti (24) dogovorio je sve detalje ugovora s Barcelonom, međutim prema pisanju francuskog tiska PSG ga ne želi prodati.

Verrattijev menadžer Donato Di Campli sastao se s čelnicima španjolskog velikana i dogovorio sve detalje oko ugovora. Međutim, PSG ne želi pustiti svog ponajboljeg igrača, a kako bi smirili njegovo nezadovoljstvo ponudili su mu novi ugovor godišnjom plaćom od 10 milijuna eura.

Pitanje je koliko će bilo kakav novac promijeniti mišljenje talijanskog nogometaša, koji je javno izjavio da se u Pariz "nema namjeru vratiti".

Di Campli je otkrio kako Verrattija želi još nekoliko europskih 'teškaša' među kojima je i njemački prvak Bayern, no talijanski veznjak želi jedino u Barcelonu.

Nagađa se kako je Barcelona spremna platiti čak 100 milijuna eura odštete, za Talijana koji je u PSG stigao 2012. iz Pescare.

Podsjetimo, sličnu situaciju imali smo i 2012. godine kada je Luka Modrić želio napustiti Tottenham i ostvariti transfer u Real Madrid. Luka je tada bojkotirao priprema londonskog sastava i javno poručio da više ne želi igrati za njih, te je nakon nekoliko tjedana pregovora ipak slomio predsjednika Daniela Levyja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider