Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
strog, ali pravedan

Pogledajte ludnicu u svlačionici Monaca: Kovačev govor izazvao euforiju među igračima

Niko Kovač postaje prava zvijezda u Francuskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Park prinčeva u nedjelju je postao Park kneževa - Monaco je stigao u francusku prijestolnicu i senzacionalno srušio PSG.

Francuski mediji natječu se u pohvalama za Niku Kovača, koji je potpuno nadmudrio Mauricija Pochettina. Njegovi igrači sjajno su proveli njegov plan u djelo, a kakva je bila atmosfera, pokazuje video iz svlačionice.

Igrači su bili sjajno raspoloženi, a zanimljivo je da su skandirali "defense", poput navijača u NBA dvoranama kada se domaća momčad brani. Kovačeve momčadi uvijek su bile poznate po čvrstini, organizaciji i disciplini, a iznimka nije ni Monaco.

gol expired Kovač objasnio kako je zaustavio Mbappea, napravio je hrabar potez: "Morali smo ga eliminirati" divider

Nakon slavlja igrača uslijedio je Kovačev govor. Hrvatski strateg čestitao je igračima, a zatim je izazvao pravu euforiju kada je priopćio da će dobiti dva slobodna dana.

Apsolutno zasluženo. Do sljedeće utakmice protiv Stade Brestoisa je tjedan dana, pa se stignu pripremiti za nastavak lova na sam vrh.

Francuska Ligue 1 dugo nije bila ovako izjednačena - na vrhu je Lille s 58 bodova, Monaco je četvrti s 52, a između su se smjestili Lyon i PSG.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider