Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"To je bilo nešto predivno"

Luda proslava nagovještava da nije kraj: Gorica se budi, bit će još borbe za ostanak u HNL-u

Gorica ili Šibenik će na kraju sezone napustiti SuperSport HNL.

Nogometaši Gorice pobijedili su Lokomotivu u 23. kolu HNL-a i smanjili zaostatak za Šibenikom na osam bodova. U Turopolju još uvijek postoji vjera da do kraja sezone mogu preskočiti Šibenčane i zadržati svoje mjesto u elitnom rangu hrvatskog nogometa.

"Ja bih samo odmah na početku istaknuo gard nogometaša Gorice i proslavu tog pogotka, to je bilo nešto predivno i nešto što daje nadu da ćemo ove sezone gledati borbu do posljednjeg čovjeka, do posljednjeg kola", rekao je Mateo Pukšar u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Nikad nisam imao nikakve emocije prema Gorici što je ustvari jako dobro, ali kad sam ih vidio toliko sretne na kraju. Vidim Sopića, šiba tih 30 metara na onaj kup, kiša lije, kijamet, 37 ljudi na stadionu, lupaju oni Good Boysi po ona tri bubnja, baš mi je bilo iskreno drago i bio sam sretan. Drago mi je bilo i zbog tog Fućka koji je zadnji gol zabio valjda prije dolaska u Osijek", rekao je Ivan Ljubić koji je ujedno i bio komentator te utakmice.

"Dogodilo se to da Pivarić nije poznavao kvalitete Fućka, a imao je lufta. Imao je startnu prednost, mogao je ovaj to odraditi, ali ovaj ga je to otresao kao blato s točkova. Još mi ih je naročito bilo žao zbog situacije u 28. minuti, Matavž pogodi spojnicu i odbije se lopta Anti Mateju Juriću koji se nakloni i zabije gol", rekao je Ljubić.

Taj gol je bio poništen zbog zaleđa, ali Gorica je u finišu uspjela zabiti i doći do tri vrlo važna boda u borbi za ostanak.

Cijela 25. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider