Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neugodan trenutak

Zvijezdu Barce okružili navijači nakon tragične pogreške: Otišao je kući plačući, ranije se smijao

Francuski stoper nije mogao suspregnuti suze nakon još jedne pogreške.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Clement Lenglet na udaru je navijača Barcelone. Ove sezone svojim je pogreškama u nekoliko navrata koštao momčad bodova, posljedni put u nedjelju protiv Cadiza.

Francuski stoper skrivio je treći penal ove sezone, po čemu je vodeći u Barcu, u 89. minuti. Cadiz je poklon realizirao, zabio za 1:1 i uzeo dva boda Barceloni.

Lenglet je neoprezno zamahnuo u svom kaznenom prostoru pokušavajući izbiti loptu, ali zakačio je protivnika i za suca nije bilo dvojbe.

gol expired Pogledajte ludnicu u svlačionici Monaca: Kovačev govor izazvao euforiju među igračima divider

Ronald Koeman, i sam nekoć sjajan obrambeni igrač, kritizirao je svog stopera nakon utakmice, rekavši da je "penal bio dvojben, ali da Lenglet nije trebao tako riskirati u toj situaciji."

No, Koemanove kritike pokazale su se kamilicom s obzirom na događanja nakon utakmice. Lengleta su dočekali bijesni navijači koji su imali što reći francuskom stoperu; okružili su njegov automobil i dobacivali mu, a doživio je i salvu kritika i sprdnje na društvenim mrežama. 

gol expired Kovač objasnio kako je zaustavio Mbappea, napravio je hrabar potez: "Morali smo ga eliminirati" divider

Posebno su mu zamjerili što je nakon pogreške uhvaćen s osmijehom na licu. Doduše, vjerojatno ironičnim budući da u Barci sučevu odluku smatraju diskutabilnom.

Kako god, smijeh su nakon utakmice zamijenile suze. Lenglet se odvezao kući plačući, pa su se pojavile i poruke podrške Francuzu, kao i kritike takve reakcije navijača. Jedan navijač Barcelone poslao je i poruku isprike Lengletu u ime onih koji su tako reagirali.

Pogledajte situaciju u automobilu nakon utakmice...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider