Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kviz UPU

Provjerite koliko naši voditelji znaju o Varaždinu i testirajte vlastito znanje

Vale pita, Teo, Ljubo i Ćurka odgovaraju u prvom izdanju UPU-ovog kviza.

Čitatelji gol.hr-a svakog ponedjeljka od 21 sat moći će uživati u podcastu Utakmicu po utakmicu, koji je krenuo na našem portalu s 1. kolom Supersport HNL-a.

U rubrici "Kvisko pita, ali ne nagrađuje“ muški dio podcasterske družine UPU-a trest će se svakog ponedjeljka pod nogama prekrasne moderatorice Valentine Miletić koja će Mateu, Ljubi i Ćurki dati set brzopoteznih pitanja.

Tema prvog izdanja kviza bio je povratnik među HNL elitu Varaždin. Tko je dobio peticu, a tko mora osvježiti svoje znanje o klubu iz baroknog grada pogledajte u videu na vrhu članka, ali ako prije toga želite provjeriti svoje znanje i vi, ispunite UPU-ov kviz pa u videu pogledajte točne odgovore:

1. Sedmica Varaždina Fran Brodić tražit će ove sezone novu priliku za dokazivanje u HNL-u koji je prvi put napustio u sezoni 2013-14. Otišao je tad u koji klub?

2. Najveći uspjeh Varaždina u Prvoj HNL jest?

3. Skoro 20 godina je prošlo od posljednjeg višemilijunskog izlaznog transfera Varaždina. Čovjek koji ga je ostvario i dalje je prisutan u HNL-u. Tko je on?

4. Koja dvojica bivših trenera imaju broncu iz Francuske '98., jedan u ulozi izbornika, a drugi u ulozi pomoćnika?

5. Najbolji strijelac HNL-a svih vremena Davor Vugrinec u svojoj karijeri zabio je 146 golova. Koliko ih je zabio u dresu Varaždina?

Više pogledajte u 1. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider