Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezadovoljan suđenjem

Revoltirani Kulenović: “Neke se stvari moraju promijeniti oko suđenja, ne treba o tome šutjeti“

Sandro Kulenović postigao je pogodak za izjednačenje Dinama, no nakon VAR provjere gol je poništen zbog zaleđa.

Sandro Kulenović (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Dinamo je izgubio s minimalnim rezultatom od Viktorije Plzen. Pogodak za pobjedu domaćina postigao je Chory nakon kaznenog udarca kojeg je skrivio Mišić.

Nisu se Modri nakon toga predali, iako je Viktorija imala još nekoliko izglednih prilika. Početkom drugog poluvremena u igru je ušao Kulenović koji je u 94. minuti zabio gol za izjednačenje. No, nakon nekoliko minuta i VAR intervencije gol je poništen zbog zaleđa Ristovskog kod ubačaja koji je prethodio pogotku.

  Pad Baturine u kaznenom prostoru Češki mediji o utakmici Dinama: “Suverena Viktorija je odradila posao, rutinska pobjeda“ divider

“Dobro smo ušli u utakmicu, možda su oni u prvom poluvremenu dominirali, ali nisu imali do penala neku veću šansu.“, izjavio je Kulenović nakon utakmice.

Dinamo je oštećen?

Sporna je za Modre bila i situacija u 69. minuti kada je grčki sudac prvotno pokazao na penal za Dinamo, da bi nakon što ga je VAR soba pozvala promijenio svoju odluku i poništio prvotnu odluku.

“Nismo stvorili puno izglednih šansi, ali vidjelo se da smo htjeli gol. Svirao nam se penal, a nije se gledala situacija na Baturini kasnije na VAR-u, odmah smo to gledali u svlačionici na snimci“, rekao je Kulenović.

Suđenjem nije bio zadovoljan niti trener Dinama Sergej Jakirović koji smatra kako je Dinamo zakinut u obje utakmice protiv Čeha.

Plzen - Dinamo Dinamo šokantno izgubio u Češkoj: VAR poništio Modrima jedanaesterac i gol u 94. minuti divider

“Ne znam dokle više ovako, neke se stvari moraju promijeniti oko suđenja, ne treba o tome šutjeti. Upali smo u neku kolotečinu iz koje se možemo izvući samo mi sami“, zaključio je Kulenović.

Dinamo još uvijek ovisi sam o sebi u skupini C Konferencijske lige. Sljedeće dvije utakmice bit će im ključne za prolazak, a na ruku im ide i rezultat iz utakmice između Astane i Ballkanija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider