Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve dogovoreno

Osijek dovodi novo pojačanje: Stiže dobro poznato lice, reprezentativac Makedonije

Jovan Manev, makedonski reprezentativac i branič Adane Demirspor, na pragu je prelaska u Osijek.

Osijek - Adana Demirspor (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Makedonski reprezentativac i branič Adana Demirspora Jovan Manev prelazi u Osijek! To je informacija makedonskog portala SportSport.

Jorge Valdano Legenda Reala udara Europu: "Ljute se na Arabiju, a ispraznili su kontinente od talenata" divider

"Godinu dana na posudbi, pa trogodišnji ugovor za odštetu od 1,5 milijuna eura! Konačan je to dogovor Adane Demirspora i Osijeka za usluge makedonskog stopera Jovana Maneva. Mladi stoper pobrao je simpatije momčadi iz Hrvatske ljetos kada je bio u sastavu Turaka koji su demolirali bogati hrvatski klub 5:1 u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu", piše makedonski portal.

E, sad, hoće li Osijek dovesti Maneva samo s opcijom kupnje ili je doista dogovoreno da na kraju sezone isplati odštetu od 1,5 milijuna eura, što bi bio treći najveći transfer Osijeka iza Mierezova i Lovrićeva, to je pitanje na koje nemamo odgovor. Vjerojatno će uskoro izaći više informacija.

Lionel Messi slavi naslov svjetskog prvaka Van Gaal podigao veliku prašinu izjavama o Argentini i Messiju: "Sve je bilo smišljeno da osvoje SP" divider

Kako god, SportSport doznaje da su dvije strane sinoć dogovorile uvjete pod kojima će Manev prijeći u Osijek nakon reprezentativne stanke. Manev prelazi u Osijek jer nije bio prva opcija na stoperskoj poziciji u momčadi koju trenira slavni Patrick Kluivert. Makedonci pišu da će Manev u Osijeku zarađivati 20 tisuća mjesečno. 

Manev je u ljeto 2022. stigao iz Bregalnice (Štip) u Adanu Demirspor na jednogodišnju posudbu, a turski klub otkupio je njegov ugovora na kraju sezone za 450 tisuća eura, barem tako stoji na Transfermarktu.

Manev je potpisao četverogodišnji ugovor, no dva mjeseca poslije očito je odlučio prijeći u Osijek. Manev je navijačima Osijeka dobro poznato lice. Odigrao je svih 90 minuta protiv Osijeka u prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige, kada je Adana na domaćem terenu pobijedila Osijek s visokih 5:1. U uzvratu u Osijeku sjedio je na klupi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider