Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kratka epizoda

Jens Gustafsson pronašao novi posao: Evo što je rekao Šveđanima o Hajduku

Jens Gustafsson vodio je momčad Hajduka do 1. studenog prošle godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jens Gustafsson, bivši trener Hajduka prije nekoliko dana je potvrđen kao novi izbornik mlade švedske reprezentacije do 21 godine.

Tom prilikom dao je veliki intervju za Švedski nogometni savez u kojem se osvrnuo na svoju epizodu u Hajduku. Iako je na klupi splitskog kluba odradio tek 13 utakmica, švedski stručnjak ponosno je govorio o kratkoj epizodi u Prvoj HNL.

"Bilo je to fantastično iskustvo od početka do kraja. Biti dijelom velikog kluba kao što je Hajduk s mnogo strastvenih ljudi iz različite kulture. To me obogatilo jer sam iskušao svoje liderske sposobnosti u takvom okruženju. To ću cijelog života pamtiti", rekao je švedski trener koji je u studenom napustio Hrvatsku, a splitsku momčad ostavio na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice.

gol expired Oni su ga već otpisali? Nema Đokovićevog meča u rasporedu Australian Opena divider

Prva utakmica na klupi bit će mu kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo protiv Irske na kraju ožujka tekuće godine.

Ugovor sa savezom potpisao je do 2025. godine, a na klupu sjeda odmah i nada se nastaviti švedski put k Europskom prvenstvu. Trenutačno su na vrhu svoje kvalifikacijske skupine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider