Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoko se igralo

Jakirović: ''Čemu te tenzije? Radio je cirkus po terenu, dobro da ga je trener izvadio iz igre''

Sergej Jakirović komentirao je visoku pobjedu Dinama protiv Oriolika.

Sergej Jakirović (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Po drugi put u nešto manje od mjesec dana Dinamo je posjetio Oriovac, ovaj put se radilo o natjecateljskoj utakmici osmine finala hrvatskog Kupa gdje su Modri slavili s visokih 0:8.

Prvih 20 minuta igralo se zaista žestoko, čak pet žutih kartona podijeljeno je na samom početku utakmice, posebno je bilo škakljivo u 18. minuti susreta kada su domaćini tražili 11-erac, ali sudac Lovrić odmahnuo je rukom.

Naguravanje igrača Oriolika i Dinama VIDEO Je li Oriolik zakinut za kazneni udarac kod 0:0? divider

Vrbančić je srušio Kokotovića iz redova Oriolika, igrač slavonske momčadi izgubio je živce nakon nedosuđenog kaznenog udarca, ubrzo je krenuo u obračune s Dinamovim igračima, ali trener Stefanović pametno ga je izvadio iz igre.


''Nisam je vidio tako laganu kao što rezultat sugerira, pogotovo na početku utakmice. Nisu mi jasne tenzije koje su se događale i koje je inicirao igrač s brojem osam (Kokotović), ne znam zašto mu je to trebalo, bili smo normalni i korektni. Meni je jasno da se igrači bore za sebe i klub, ali sve ima svoje granice'', rekao je Jakirović svoje viđenje situacije pa nastavio:

''Jako sam ljut zbog toga, iz razloga što smo tu bili prije dva i i pol tjedna i proslavili stogodišnjicu. Nema veze, doći ćemo opet, ali moraju postojati neka pravila ponašanja. Čestitam treneru koji je napravio najbolju moguću stvar što je izvadio igrača koji je radio cirkus po terenu'', pohvalio je kolegu s druge klupe.

''Ovdje se živi Dinamo''

Utakmica je igrana pred lijepim ambijentom, bilo je čak oko tri tisuće gledatelja na tribinama.

Igrači Dinama nakon utakmice s Oriolikom Najmlađi jedva dočekali pozdraviti svoje heroje: Igrači Dinama neumorno dijelili autograme u Oriovcu divider

''Bio sam iznenađen što se to događa, ali nema veze. Zahvaljujem se ljudima, osjeća se da žive i osjećaju Dinamo. Maksimalno izlazimo u susret koliko god možemo, ma da nemamo toliko opreme za podijeliti'', zaključio je Profa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider