Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nestao za 12 minuta

VIDEO Je li Karoglan trebao izvaditi nekog drugog? "To je mogao napraviti s Dolčekom, s nekim drugim ne bi..."

U pocastu Utakmicu po utakmicu morali su spomenuti slučaj Ivana Dolčeka i Mislava Karoglana na utakmici Hajduka i Slavena.

Detalj koji je obilježio utakmicu Hajduka i Slaven Belupa u 13. kolu Supersport HNL-a bio je "slučaj Ivana Dolčeka“ kojeg je Mislav Karoglan uveo u igru pa 12 minuta kasnije iz nje izvadio.

"Nisam vidjela njegovu pretjeranu reakciju na klupi. Nije ni on napravio neku dramu, gurnuo je neku bocu, nije ni to“, ispričala je Valentina Miletić.

"Uveo je njega i Trajkovskog jer je želio otvoriti krila, ali u međuvremenu je Slaven uveo Borasa od dva metra na skok. Hajduku je tad nedostajalo centimetara u skoku i reakcija je bila dobra. Šteta za Dolčeka, ali nećeš vaditi Livaju ili Trajkovskog“, smatra Igor Ćurković.

"Mogao je izvaditi Pukštasa“, kaže Ljubić, ali Ćurka vraća: "Pukštasu je taj skok jača strana, ali ako njega izvadiš s tanak u sredini.“

"To je mogao napraviti s Dolčekom, s nekim drugim igračem to ne bi mogao“, opet kaže Ljubić.

Valentina pak kaže kako je Karoglanova reakcija poslije utakmice bila korektna i ne vidi ništa sporno, dok je Pukšar pojačao obranu te tvrdnje s podatkom kako je isto napravio i Tomislav Stipić nedavno na finalu Latvijskog kupa.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a saznajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider