Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzvrat na Maksimiru

Jakirović bez novog pojačanja dočekuje Betis: "Moramo to iskoristiti. Nema drugog recepta"

Od 18:45 igra se uzvratni susret Dinama i Betisa na Maksimiru u borbi za osminu finala Konferencijske lige.

Sergej Jakirović (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Trener Sergej Jakirović najavio je uzvratni ogled šesnaestine finala Konferencijske lige između Dinama i Betisa na rasprodanom Maksimiru.

Modri imaju prednost od 1:0 pogotkom Brune Petkovića s bijele točke u Sevilli, no Jakirović tvrdi da će, bez obzira na prednost, utakmica biti jednako teška:

"Bez obzira na našu prednost od 1:0, ne očekujem ništa lakšu utakmicu. Očekujem da će se mobilizirati, da će nas od prve minute pokušati napasti i pritisnuti, ali imamo mi svoj plan igre. Vidjeli smo tamo da možemo većinu utakmice držati posjed, da možemo biti puno mirniji na lopti i u završnici".

Velimir Zajec Zajec: ''Ja bih navijao za Panathinaikos protiv Hajduka jer sam od njega dobio kruh!" divider

Jakirović ne planira puno toga mijenjati u Dinamovoj igri za Betis:

"Nema drugog recepta, kad igra protiv ekipe koja je dobra na lopti, moramo biti maksimalno gusti i čvrsti. Volio bih da smo još čvršći u nekim dijelovima utakmice. Vidjeli smo da se može s njima, oni će morati više riskirati, a na nama je da to iskoristimo".

Stadion Maksimir Hoće li Dinamo dobiti montažni stadion na Sveticama? Slično smo već vidjeli u Katru divider

Za uzvratnu utakmicu protiv Betisa neće moći računati na ovozimsko pojačanje Takuyu Ogiwaru, no rade sve da ga osposobe za nedjeljni susret protiv Rijeke u sklopu 24. kola HNL-a na Maksimiru:

"Igramo u nedjelju, imamo 68 sati. Želimo da protiv Betisa odigramo maksimalno, svaka, ne smijemo preskakati utakmice, svaka je utakmica važna u Dinamu", zaključio je. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider