Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobre vijesti

Izbornik Dalić može odahnuti: Vatreni se oporavio od ozljede, već sutra izlazi na teren

Luka Ivanušec propustio je listopadski ciklus kvalifikacija za Euro.

Andrej Kramarić i Luka Ivanušec (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nakon što su ozljede poharale kadar hrvatske nogometne reprezentacije i prouzročile brojne rotacije u napadu, iz Nizozemske napokon stiže dobra vijest za izbornika Zlatka Dalića.

Luka Ivanušec vraća se na travnjak, i to možda već sutra u susretu Lige prvaka između Feyenoorda i Lazija, prenosi nizozemski Telegraf.

"Na posljednjem treningu pred utakmicu odlučit ću hoće li Ivanušec biti u konkurenciji za ovu utakmicu. Sigurno neće biti u početnoj jedanaestorki, već će, eventualno, biti na klupi", kazao je trener roterdamskog sastava Arne Slot, koji je danas ostao bez prvog pomoćnika Marina Pušića, koji je postao novi trener Šahtara.

Dominik Livaković VIDEO Suparnik se hvata za glavu, a komentator urla: Pogledajte sjajnu Livakovićevu obranu divider

Inače, Ivanušec se ozlijedio na utakmici Lige prvaka protiv Celtica, zaradio je ozljedu gležnja zbog koje je morao propustio listopadski ciklus kvalifikacija za Euro u kojem su Vatreni poraženi od Turske i Walesa. 

Ipak, trebao bi biti spreman za posljednji miniciklus kvalifikacija u kojem će Vatreni zaigrati protiv Armenije i Latvije, a te će utakmice dati odgovor na važno pitanje - hoće li Dalić i društvo izboriti izravan plasman u Njemačku?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider