Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prvi gol nakon 16 mjeseci

Ivan Rakitić iskren nakon što je iščupao Barcelonu i svojim golom donio tri boda: "Ovo nije normalno"

Ivan Rakitić postigao je svoj prvi pogodak ove sezone i tek prvi u posljednjih 16 mjeseci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić čekao je 31 kolo u španjolskoj Primeri da postigne prvi pogodak u sezoni. Ako pribrojimo i utakmice u svim natjecanjima u kojima je nastupio, Rakitić je tek u 35. utakmici sezone u dresu Barcelone postigao svoj prvi pogodak, ali zato zlata vrijedan.

Rakitić je čekao gotovo 16 mjeseci da postigne pogodak u dresu Barcelone! Da, dobro ste pročitali. On je svoj posljednji pogodak prije ovog sinoć postigao početkom ožujka 2019. godine, i to ni manje ni više nego za minimalnu pobjedu 1:0 protiv Real Madrida.

gol expired Rakitić donio veliku pobjedu Barceloni i poslao snažnu poruku upravi: Ušao s klupe i zabio nakon kombinacije s Messijem divider

Barcelona je u utakmici 31. kola španjolskog prvenstva slavila na svom travnjaku protiv Athletic Bilbaa s minimalnih 1:0. Rakitić je ušao u igru u 64. minuti i samo sedam minuta kasnije zabio nakon krasne kombinacije s Messijem.

"Morao sam čekati do 31. kola da proslavim prvi pogodak sezone. Ovo nije normalno... Ali sretan sam jer sam pomogao momčadi da upiše tri boda koja su nam jako važna. Želim reći prije svega da ovaj pogodak posvećujem supruzi i kćerima koje su me trpjele posljednjih mjeseci. Jako sam sretan zbog njih", kazao je Raketa.

gol expired Nakon Novaka Đokovića i Nikola Jokić pozitivan na koronavirus: Nedavno se družili zajedno divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider