Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvale u studiju

Je li Livaji pomogao Torcida Kup? ''Drugi gol je čak bezobrazan''

Marko Livaja s dva je pogotka donio Hajduku pobjedu u Varaždinu u trećem kolu SuperSport HNL-a.

Dva genijalna poteza Marka Livaje usmjerila su utakmicu Varaždin - Hajduk u smjeru Splićana. Nakon što su Varaždinci dominirali u uvodnom dijelu susreta, presjekao ih je Livaja na isteku pola sata igre, a onda u sudačkoj nadoknadi još jednom matirao.

"Možemo se dotaknuti Marka Livaje iako smo to već napravili. Ne znam samo koji mi je gol bolji, prvi ili drugi. Prvi je teži i u biti je šok bio, jer Lamine Ba ti je na leđima, ti primaš loptu na 12-13 metara i taj okret je bio pomalo šokantan. Uhvatio je na krivoj nozi Olivera Zeleniku, s kojim je bio cimer u hrvatskoj U-17 reprezentaciji", izjavio je Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu.

"Drugi gol je bio onako, čak bezobrazan, znaš ono, malonogometno bezobrazan. Kojom lakoćom je riješio takvu situaciju..."

"Prvi gol i ono primanje, to ti je kad igraš Torcida kup", dobacio je Igor Ćurković.

"Traje već danima rasprava je li normalno da Livaja igra Torcida kup, a onda zabije baš dva malonogometna gola", poentirao je Mateo Pukšar.

"Ono u 89. minuti, ona lopta, da ju Mlakar nije dirao, završilo bi u golu i to bi bio hat trick. Čovjek je ekstra klasa i tu se više nema što dodati", podvukao je Ljubić.

"Rock-zvijezda. Završi utakmica, a klinci iz Varaždina utrčavaju u teren i žele se slikati s njim", kazao je Ćurković.

Cijelu treću epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte u videu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider