Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije imao mjesta

Ivan Leko o odlasku Nikole Kalinića: “Da nema Livaje, bila bi druga priča“

Ivan Leko komentirao sporazumni raskid ugovora između Nikole Kalinića i Hajduk.

Ivan Leko (Foto: Hajduk Digital TV/Screenshot)

Nakon treće pripremne utakmice, druge u Sloveniji, Ivan Leko komentirao je igru svoje momčadi u porazu 1:0 protiv Olimpije.

“Mislim da je bila dobra utakmica i da smo bili bolji. Bilo je dosta dobrih momenata. Normalno, bilo je i dosta momenata iz kojih treba učiti. Na kraju je šteta što smo izgubili jer nitko ne voli gubiti pa ni kad igraš 'na karte' doma. Ali, ako treba izgubiti, bolje i sada na pripremama nego kasnije kad se krene igrati prava stvar. U principu, mislim da možemo biti zadovoljni. Rezultat je nešto drugo", rekao je Leko pa odgovorio na par pitanja“ izjavio je Leko.

Momčad Osijeka na pripremama Hajduk minimalno izgubio, Osijek u golijadi slavio u pripremnim utakmicama divider

Komentirao je i odlazak Nikole Kalinića iz kluba. On je naime, raskinuo suradnju s Hajdukom te je sada slobodan igrač, a za njegove usluge interesira se turski prvoligaš.

“Imali smo lijep, otvoreni razgovor. Njega je isto zanimalo kako ga ja vidim. Mi igramo 4-2-3-1 s jednim špicom. Za mene je najbolji naš napadač već dvije godine Marko Livaja, to uopće nije upitno, oko njega slažem ekipu. Kalinić je odličan igrač. Da nema Marka Livaje, bila bi druga priča. Ali u ovom momentu je to tako. Uzeo je par dana da razmisli, odlučio je tako, ja mu samo želim sreću u onome što bude radio dalje ili u nastavku igračke karijere“ rekao je Leko.

U početnom sastavu protiv Olimpije nije bilo Marka Livaje kojeg također neće biti niti u Super kupu protiv Dinama zbog HNS-ove disciplinske mjere. Na pitanje je li upravo taj sastav blizu onoga koji će istrčati protiv Dinama, Leko je kratko rekao “Je, to je Blizu nečega“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider