Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Polovičan uspjeh

Hajduk minimalno izgubio, Osijek u golijadi slavio u pripremnim utakmicama

Hajduk je izgubio 1:0 od Olimpije, dok je Osijek slavio 3:2 protiv Bohemians Praga.

Momčad Osijeka na pripremama (Foto: NK Osijek/Screenshot)

Naši klubovi već se pripremaju za sljedeću sezonu. Hajduk i Osijek već su krenuli u svoje pripreme, a obje momčadi odigrale su nekoliko utakmica.

Hajduk u trećoj utakmici upisao poraz

Hajduk je nakon remija sa Širokim Brijegom i Spartak Trnavom upisao i prvi poraz na pripremama. Od njih je bila bolja Olimpija koja je u Sloveniji slavila sa minimalnih 1:0.

Ivan Leko sastavio je dvije momčadi. Onoj nominalno prvoj, koja je odradila cijele pripreme dao je 60 minuta, dok je drugih jedanaest poslao na teren posljednjih pola sata.

Mounsef Bakrar Monsef Bakrar na pragu velikog transfera: Istra će dobiti milijunsku odštetu divider

Među drugih jedanaest koji su u igru ušli u 60. minuti nalazio se i Marko Livaja koji je pri ulasku zaradio gromoglasni pljesak mnogobrojnih navijača Hajduka.

Konačni rezultat utakmice i minimalnu pobjedu Olimpije postavio je Nemanja Motika u 72. minuti utakmice.

Osijek preokretom slavio

Osijek je svoju drugu utakmicu priprema odigrao protiv Bohemiansa, lani četvrtoplasirane momčadi češkog prvenstva. Stjepan Tomas, jednako kao i Ivan Leko, isprobao je 22 igrača na utakmici, svima davši po 45 minuta.

Teddy Okou Hajduk i "pola Europe" ganjali francuskog napadača: Sve je iznenadio odabirom novog kluba divider

Osijek se dva puta vraćao iz zaostatka protiv opasnih Čeha, da bi u konačnici slavio sa 3:2. Golove za Osječane dali su Bukvić, Gržan i Živković.

Tomas je odmah i testirao novopridošla pojačanja Guedeasa i Drambajeva. Potonji čak zaigrao u prvoj postavi na poziciji lijevog beka. Na utakmici su također nastupili Bralić i Evangelou koji su imali problema s ozljedama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider