Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika čast

Interovi najvatreniji ultrasi objavili oproštajnu poruku za Marcela Brozovića

Marcelo Brozović ostat će u posebnom mjestu u srcu Interovih navijača.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije glasan tip. Naprotiv, govori samo kad ima što reći, ali sve bitno, čini se, kaže na terenu. To su prepoznali Interovi navijači koji su mu dirljivim riječima zahvalili za sve što je učinio za klub.

Brozović je trenutačno na raskrsnici, bira između transfera u Barcelonu ili saudijski Al Nassr. Još nije ništa odlučio, iako pojedini talijanski mediji tvrde kako je odabrao lovu, no rasplet ove situacije trebali bismo dobiti za koji dan.

Marcelo Brozović FOTO Talijanski novinar objavio prepisku s Brozovićem: "Što je ovo? Svi se opraštaju od mene" divider

Kako god se priča razvije, Brozović će ostati legenda za Interove najvjernije navijače. Svom su kapetanu sa službenog profila Curve Nord najvatreniji ultrasi crno-plavih poslali oproštajnu poruku koja će mu dati do znanja što njegovo ime predstavlja u Interovu dijelu Milana.

"Nikad ti nećemo prestati zahvaljivati za nogomet koji si nam prikazao. Uvijek si davao zadnju kap znoja za ovaj dres od svog prvog do zadnjeg dana. Hvala ti, Marcelo, sretno", objavili su.

Marcelo Brozović Marcelo Brozović (Foto: Instagram)

Od svog dolaska u Inter Brozović je odigrao 330 službenih utakmica za klub, zabio je 31 gol i 43 namjestio. Osvojio je jedan Scudetto, dva Kupa i dva talijanska Superkupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider