Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je ili nije?

Igranje rukom Uremovića u Koprivnici: "Za mene je to jedanaesterac jer lopta ide u gol"

Iz Slaven Belupa je bilo puno povika na nedosuđeni jedanaesterac protiv Hajduka.

Slaven Belupo - Hajduk (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell)

Odmah nakon poraza Slaven Belupa od Hajduka trener domaćeg sastava Ivan Radeljić u prvoj reakciji komentirao je odluku suca Patrika Kolarića da ne svira jedanaesterac nakon što je lopta koju je uputio Benedik Mioč pogodila Filipa Uremovića prvo u nogu, a zatim se odbila u ruku.

"Te poruke da je ovo sramota su mi bezveze, ali mislim da je trebao biti kazneni udarac jer je lopta išla prema okviru gola. Imali smo sličan primjer istih protivnika prošle sezone kad je Jambor igrao rukom, isti sudac je bio, pa ako jednom je bio, onda je trebao i drugi put. Za mene je to jedanaesterac jer lopta ide u gol", rekao je Mateo Pukšar u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

"I za mene je. I da je on sad to sudio za Slaven Belupo, došao bi Uremović i rekao 'čekaj, pa prošli tjedan protiv Osijeka to nije svirano'. To je problem te dosljednosti i što svaki tjedan netko može reći. Kad ti čuješ i komentatore i novinare i ljude koji se bave ovim poslom, kad kažu da više ni sami ne znaju što je ruka, onda znaš da smo otišli u...", zaključio je Igor Ćurković.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider