Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
očekuje se jak sastav

Bišćan dijeli juniore: "Određeni će igrati u ponedjeljak, a određeni će dobiti minutažu protiv Šibenika"

Dinamov trener Igor Bišćan najavio je utakmicu sa Šibenikom.

Igor Bišćan (Foto: Tomislav Krišto/Cropix)

Hrvatski prvak Dinamo protiv fenjeraša Šibenika će igrati u 35. kolu Supersport HNL-a. Iako je sezona za hrvatskog prvaka praktički već završena, zbog važnosti ovog susreta za integritet lige, s obzirom na to da se gosti bore za ostanak, izaći će u jakom sastavu u ovom susretu. 

Uz sve to juniori igraju važnu utakmicu u ponedjeljak...

"Šibenik je momčad koja je ove godine bila dobra protiv Dinama i ta dva rezultata, koja nisu bila tako davno, najveće su upozorenje i meni i mojoj momčadi. Moramo maksimalno ozbiljno shvatiti nedjeljnu utakmicu, na taj način ćemo se pripremiti, tako i pristupiti“, rekao je Igor Bišćan.

Futsal Dinamo Futsal Dinamo za povijest: Zagrepčani izborili plasman u Ligu prvaka! divider

"Svakako, imamo svoje ciljeve i mislim da bi sve to trebalo pridonijeti tome da utakmica bude prava natjecateljska. Oni su u situaciji u kakvoj jesu, mi želimo izvući najviše što možemo u ovim preostalim utakmicama do kraja sezone. Dečki dobro rade, ozbiljni su, očekujem da ćemo takvi biti i u nedjelju na terenu. A, kad smo ozbiljni, onda smo obično vrlo blizu tri boda. Vjerujem da će na kraju tako i biti.

Ivan Brnić Zaboravljeni hajdukovac hrani loptama Dinamovu želju, a o njemu nitko ne priča: "Nisam ljut na Hajduk" divider

Juniori igraju važnu utakmicu protiv Hajduka.

"Neki će juniori sigurno biti priključeni svojoj momčadi za utakmicu u ponedjeljak, neki će dobiti minutažu protiv Šibenika. Vidjet ćemo kako će sve to ispasti u nedjelju i koji će igrači biti dostupni treneru juniorske momčadi. Vodimo brigu o tome, znamo da im je jako bitna utakmica tako da ćemo pokušati sve kombinirati tako da svima bude dobro.“

Dani Olmo dok je bio u Dinamu Loše vijesti za Dinamo: Tri velikana traže bivšeg Modrog asa, ali postoji kvaka divider

"Ne planiram nikoga posebno za poštedu, dečki su motivirani, ozbiljno rade i svi bi htjeli igrati. Ako ne dođe do novih ozljeda do utakmice, onda ćemo imati na raspolaganju sve osim, naravno, onih koji su još od ranije izvan pogona. Tu mislim na Boška Šutala i možda još nekog od oporavljenika poput Kevina Theophilea i Dine Perića koji još uvijek nije posve ozdravio. Svi ostali su u konkurenciji“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider