Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio i dobio zvižduke

Icardi se vratio u velikom stilu, ali navijači ga tjeraju iz kluba: Oglasila se i Wanda Nara

Icardijev povratak uzburkao je duhove u plavo-crnom dijelu Milana...

Galerija Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Icardi i Wanda (Foto: AFP) Wanda Icardi (Instagram) +2 Wanda Icardi (Foto: Facebook)

Mauro Icardi zaigrao je za Inter prvi put nakon gotovo dva mjeseca pauze i odmah napravio ono što radi najbolje – zabio gol.

U 40. minuti utakmice protiv Genoe zabio je penal koji je sam izborio, pa je u 54. minuti asistirao Ivanu Perišiću za vodstvo Intera od 3:0.

Podsjetimo, talijanski mediji pisali su da je upravo svađa hrvatskog reprezentativca i argentinskog napadača jedan od razloga zbog kojih je Icardi ispao iz momčadi i izgubio kapetansku traku.

Perišić je navodno ''poludio'' na suigrača zbog javnih komentara Icardijeve supruge i agentice Wande Nare o njegovoj situaciji, a u tom sukobu većina svlačionice stala je na Perišićevu stranu, dok je Icardi, pisali su Talijani, ostao prilično izoliran.

Navijači smatraju da je sve ovo predstava za javnost

Ipak, u srijedu je na terenu ovaj dvojac suradnjom donio gol Interu. Nisu ga proslavili posebno srdačno, ali nije bilo ni situacija poput one nedavne u Realu kada je Gareth Bale odbio čestitke suigrača nakon pogotka.

Čini se da je u svlačionici Intera zavladao mir ili barem primirje, ali najžešći navijači Intera nisu spremni olako prihvatiti povratak bivšeg kapetana i smatraju da se radi samo o predstavi za javnost.

Uoči utakmice priopćenjem su se kritički oglasili o Icardijevu povratku, a tijekom susreta dobio je zvižduke s gostujuće tribine na kojoj su bili smješteni Interovi ultrasi.

"Icardi i njegova supruga agentica razmišljaju samo o spekulacijama, a privrženost našim bojama pokazuju samo iz osobne koristi. Tko kod nema glavu u pijesku, ne može ne shvatiti da povratak 'devetke' diktira potreba za vraćanjem njegove tržišne vrijednosti, a sigurno ne stvarno pomirenje s ostatkom svlačionice", poručili su u priopćenju Interovi navijači.

Icardijev povratak, očekivano, nije mogao proći bez komentara Wande Nare. Ovoga puta nije bila posebno kontroverzna; objavila je fotografiju s djecom i porukom suprugu: ''Ponosni smo i uvijek uz tebe.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider