Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sarkastična objava

Bivši kapetan Hajduka uoči Dinamo - Betis poručio: "Navijajte, ne budite klauni da se Bruno ne naljuti"

Hrvoje Vejić na Instagramu je imao objavu uoči utakmice Dinamo - Betis.

Hrvoje Vejić (Foto: Ivo Čagalj/Cropix)

Uoči uzvratne utakmice play-offa nokaut-faze Konferencijske lige između Dinama i Betisa na Instagramu se oglasio Hrvoje Vejić.

Bivši kapetan Hajduka objavio je jednu staru fotografiju s Robertom Jarnijem i napisao:

"Danas igra Dinamo, navijajte je*emu, ne budite klauni, da se Bruno ne ljuti. Kad igra Hajduk, on, Ademi i Ristovski prvi vade bijele šalove", sarkastično je poručio Vejić.

Njegova je to reakcija na prošlo tjedni slučaj kojim se zabavljala hrvatska nogometna javnost.

Vejićev komentar na sve moralne prodike oko navijanja

Podsjetimo, prvo je Jarni u intervjuu za Večernji list izjavio da će doći na ovaj uzvrat na Maksimir i da će navijati za Betis protiv Dinama, budući da je u tom klubu proveo tri lijepe godine u igračkoj karijeri. Potom je Bruno Petković reagirao na konferenciji za medije uoči utakmice Betis - Dinamo u Sevilli, kazavši da poručuje Jarniju da je klaun i da svaki Hrvat koji u Europi navija protiv hrvatskog kluba za njega je klaun.

Uslijedila je reakcija Hrvatskog nogometnog saveza. Prvo su dali otkaz Jarniju s obzirom na to da je takvu izjavu dao u trenutku dok je obnašao dužnost izbornika U-17 reprezentacije, a zatim su pokrenuli i disciplinski postupak protiv Petkovića zbog neprimjerenih riječi upućenih tada još uvijek aktualnom izborniku U-17 reprezentacije.

Javnost se pak nastavila zabavljati s temama tko za koga treba navijati, tko za koga i kada mora navijati i slično, a sve skupa je ovakvom objavom odlučio prokomentirati Vejić.

Hrvoje Vejić i Robert Jarni Hrvoje Vejić i Robert Jarni (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider