Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi vlasnik

Hrgovićev menadžer preuzeo Šibenik: "Ovaj klub nam nije igračka, očekujte pojačanja"

Željko Karajica je preuzeo Šibenik od američkog Hrvata Marina Jurića.

Željko Karajica (u sredini) (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Željko Karajica, menadžer boksača Filipa Hrgovića je novi vlasnik Šibenika. Održao je danas konferenciju za medije na kojoj je predstavio novog sportskog direktora, ali i najavio skori dolazak pojačanja.

"Primarni cilj je ostanak u ligi i stabilizacija kluba, a onda nas očekuje puno posla u organizaciji kluba. Nakon što riješimo stvari na rezultatskom planu, posvetit ćemo se kampu, školi nogometa, trenerima mlađih kategorija", kazao je Karajica.

Također, predstavio je novog sportskog direktora Hrvoja Kulušića, ali i dodao da se neće miješati u sportski sektor kluba. Sastavljanjem momčadi bavit će se sportski direktor i treneri, a dodao je kako Siniša Šošo nije imao funkciju u klubu, niti će imati.

Anton Walkes Preminuo suigrač hrvatskog nogometaša: Pronašli ga bez svijesti, imao je samo 25 godina divider

Najavio je dolazak pojačanja, a tvrdi da je s trenerom Cvitanovićem već razgovarao o dolasku novih igrača dok su trajali pregovori oko prodaje kluba, prenosi Šibenik in.

Na kraju je poručio da neće dići ruke od kluba, ako ispadnu iz lige:

"Došli smo ozbiljno raditi. Ovaj klub nam nije igračka, nego firma i tako ćemo se prema njemu ponašati. Ako Šibenik ispadne, ostajemo u njemu, ali vrlo vjerojatno nećemo ispasti iz lige", kazao je.

Inače Karajica je vlasnik dvaju europskih klubova, riječ je o Austriji Klagenfurt i berlinskoj Victoriji.

Šibenčani drugi dio sezone SuperSport HNL-a otvaraju gostovanjem kod Hajduka na Poljudu, a trenutno se nalaze u nezadivnoj situaciji. Deveta su momčad prvenstva s 13 bodova, pet više od posljednje Gorice.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider