Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Nogomet
Kapa dolje majstore

HNS-ov video dirnuo i velikog Moa Salaha, Lovren poručio: ''Svi ćete mi nedostajati''

HNS je u čast Dejana Lovrena objavio video njegovih najboljih trenutaka u dresu Vatrenih.

Lovren i Juranović (Foto: Afp)

Dejan Lovren odlazi u reprezentativnu mirovinu nakon gotovo 14 godina provedenih u kockastom dresu. Emotivnim pismom Dejan se oprostio od voljene reprezentacije, za koju je upisao 78 nastupa i postigao pet pogodaka.

Joško Gvardiol VIDEO Pogledajte što je UEFA objavila o Gvardiolu: "On je zvijer" divider

Premijeru za seniorsku momčad Hrvatske dočekao je u listopadu 2009. godine, u prijateljskoj pobjedi protiv Katra, na riječkoj Kantridi. Reprezentaciju je tada vodio Slaven Bilić. Standardan je bio na svim prvenstvima od 2014. pa sve do Katra 2022. godine.

Dejan odlazi u reprezentativnu mirovinu s 33 godine na leđima i dvije medalje oko vrata, pamtiti ćemo dugo njegove predstave u kockastom dresu, kao i njegove liderske sposobnosti.

Vjerujemo da je Dejanu ova odluka bila itekako teška, ali i da će rupu koju ostavlja u reprezentaciji popuniti naše mlade nade.

Cristiano Ronaldo Cristiano u Saudijskoj Arabiji za volanom radi što želi: "Nadam se da će ga uhititi zbog ovog" divider


HNS je u čast Lovrena objavio video njegovih najboljih trenutaka u reprezentaciji, a njegov bivši suigrač iz Liverpoola Mo Salah javio se u komentarima i podsjetio se Dejana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider