Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bruje kuloari

Hit-trener iz Srbije komentirao glasine da preuzima Hajduk: "To bi bila kruna za sve nas"

Feđa Dudić se spominje kao kandidat za trenera Hajduka.

Feđa Dudić (Foto: Damir Hajdarbasic/Pixsell)

Hajduk je nakon tri uzastopna poraza ostao bez Lukše Jakobušića i Mislava Karoglana, koji su tek dobili privremene zamjene. Nadzorni odbor je odabrao novog predsjednika, to će biti Ivan Bilić, ali još uvijek se ne zna tko bi mogao biti novi trener.

U kuloarima se spominjalo nekoliko imena, od Gorana Tomića koji je definitivno otpao, produžio je ugovor s Al Bataehom pa sve do Feđe Dudića, hit-trenera iz srpskog nogometa.

On je ove sezone napravio sjajan posao na klupi Radničkog iz Kragujevca, stigao je sve do polufinala Kupa gdje je ispao od Vojvodine, a nakon te utakmice srpski novinari su ga upitali hoće li na ostati na klupi te je li Hajduk njegova sljedeća destinacija:

"Uopće ne razmišljam o tome. Fokus je na Radničkom, na tome da izborimo Europu. Mislim da smo to zaslužili, to bi bila kruna za grad, klub, sve nas. Što će biti poslije...", kazao je Dudić koji je Radnički, umjesto borbe za ostanak kako su mnogi predviđali prije početka sezone, doveo u situaciju da se bore za izlazak u Europu.

Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, a u 25 utakmica upisao je 18 pobjeda, jedan remi i šest poraza.

Dudić je ranije vodio GOŠK Gabelu, Velež i Sarajevo, a u nogometnoj je karijeri između ostalog nosio dres Zagreba, Karlovca, Varaždina...

Marko Livaja Trener Hajduka otkrio kad se vraća Livaja i poručio: ''Rudeš može biti opasan'' divider

Vladimir Balić VIDEO Hajdučko srce o novom predsjedniku: "Kad bi išli u tom smjeru, to bi im bila prva i posljednja odluka" divider

Pep Guardiola Manchester City nakon Lige prvaka gubi i Premier ligu? Težak udarac za Građane uoči zahtjevnog gostovanja divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider