Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon Slaven Belupa

Pogledajte kako se Hajdukov veznjak snašao u ulozi novinara, jedan detalj svima je zapeo za oko

Marco Fossati i Filip Krovinović odradili su razgovor nakon dvoboja Hajduka i Slaven Belupa (5:1).

Filip Krovinović i Marco Fossati (Foto: HNK Hajduk Split/Hajduk Digital/Screenshot)

Nogometaši Hajduka uvjerljivo su svladali Slaven Belupo (5:1) u srazu osmog kola SuperSport HNL-a i tako isprali gorak okus nakon poraza kod Osijeka u prošlom kolu.

Sjajna predstava razveselila je hajdukovce, a posebno veznjaka splitske momčadi Marca Fossatija koji se okušao u ulozi novinara nakon utakmice. Uzeo je mikorofon u ruke, stao pred kameru i odradio kratki razgovor sa suigračem Krovinovićem. 

Serse Cosmi Rijeka predstavila novog trenera: "Vodio sam 15 klubova, ali nikad nisam vidio ovako nešto" divider

Započeo je sa šalom kako će razgovor odraditi na talijanskom, ali Krovinović je brzo uzvratio sa "ne, ne, na engleskom". Postavio je Talijan nekoliko kratkih pitanja i, dojma smo, vrlo dobro odradio svoju ulogu nakon dvoboja.

Oduševilo je to navijače Hajduka, a posebno pozitivna energija kojom zrači talijanski veznjak. Također, nekoliko se navijača našalilo na njegov račun dodavši da je Fossati "jedini Talijan kojeg razumiješ dok priča engleski".

 Sjajna je atmosfera u splitskoj momčadi, a već u petak čeka ih gostovanje kod Šibenika.

Upišu li sva tri boda na neugodnom gostovanju, u dobroj će atmosferi dočekati Rijeku koja stiže na Poljud s novim trenerom. Ovom pobjedom Hajduk se učvrstio na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, s dva boda manje od drugoplasiranog Slaven Belupa, ali i s istim brojem bodova kao i četvrti Varaždin.


Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider