Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MALKICE GA JE ISPROVOCIRAO

Guardiola uzvratio na pitanje novinara: "Moj je život bolji od tvog!"

Pepu Guardioli nisu se svidjele kritike prema Erlingu Haalandu nakon posljednje dvije utakmice.

Pep Guardiola (Foto: Afp)

Norveški stroj za golove, Erling Haaland, ponovno se vratio onome što mu najbolje ide. Postigao je jedini pogodak u pobjedi Manchester Cityja protiv Brentforda, što je bio veliki razlog za zadovoljstvo njegovog trenera Pepa Guardiole.

On je tako imao dobru podlogu za uzvratiti novinarima koji su Haalanda nakon posljednja dva susreta kritizirali, unatoč tome što se tek vratio nakon poduže pauze uvjetovane ozljedom.

"Nikad neću biti novinar"

"Nisam novinar niti ću ikad biti pa ne mogu potpuno razumjeti neke stvari, ali davno sam dobio savjet da nikad ne treba kritizirati napadača koji zabija puno golova", rekao je Guardiola, komentirajući Haalanda i njegov pogodak.

Otkrio je i kako je Norvežanin nastupio prije svega jer mu je do kraja utakmice tajio vijest da mu je baka preminula. U suprotnom možda ne bi ni zaigrao.

No, od strane jednog novinara, Sama Leeja s Athletica, došlo je neočekivano pitanje. Upitao ga je što je toliko loše u novinarskom poslu.

Odgovorom na zanimljivo pitanje sve je nasmijao

"Za mene? Ne znam, ja sam nogometni trener, moj je život bolji od tvog", rekao je Guardiola, uz smijeh gotovo svih prisutnih, a onda se i sam okrenuo zafrkanciji:

"Tko bi se mijenjao i uzeo taj posao umjesto ovih svih komplimenata kojima me zasipate? Ništa osobno, posebno ne prema vama, gospodine Lee."

Tako je sve prošlo zapravo kao još jedna u nizu vrlo opuštenih konferencija za medije španjolskog stručnjaka i novinara koji prate plave iz Manchestera.

Cityju nova ligaška utakmica slijedi već za vikend, kad gostuju kod Bournemoutha, a nakon toga i uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Kopenhagena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider