Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
procijenite sami

Finci bijesni: Je li gol Islanda za pobjedu u 95. minuti uopće bio regularan?

U našoj kvalifikacijskoj skupini bilo je itekako zanimljivo na utakmicama 2. kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još je šestica na utakmici u Skadru između Hrvatske i slabašnog Kosova bila najdosadnija utakmica u skupini I europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. U Konyji su se Turci uspjeli vratiti protiv Ukrajine nakon vodstva gostiju 2:0 i izboriti novi remi. Upravo taj rezultat je najviše odgovarao našoj reprezentaciji jer se radi o direktnim suparnicima za prva dva mjesta koja vode u Rusiju odnosno dodatne kvalifikacije.

Odgovarao je Hrvatskoj i rezultat iz Reykjaviku. Sudac je produžio susret četiri minute, ali je dopustio još jednu minutu produžetka i u toj 95. je Island zabio pogodak za pobjedu. A Finska je na veliko iznenađenje protiv četvrtfinalista Eura vodila 2:1 do 90. minute kada za izjednačenje zabija Finnbogason.

I onda je stigla ta peta minuta sudačke nadoknade i gol Ragnara Sigurdssona zbog koje su nogometaši Finske potpuno izgubili živce. Em je postignut minutu nakon najavljene četiri minute nadoknade em nitko ne zna je li lopta uopće prešla gol liniju punim obujmom.

Na snimci izgleda da je, ali kut gledanja nije baš najbolji. Finski kapetan Niklas Moisander čak je povukao za dres suca u naletu bijesa, a finski se mediji danas pitaju gdje jE gol-tehnologija kad je trebaš.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider