Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mercato

Fabrizio Romano otkrio novosti oko Perišićevog povratka u Hajduk: Puno toga ovisi o jednoj stvari

Poznati nogometni insider otkrio je da je Perišić i dalje velika želja Hajduka, ali da njegov dolazak ovisi o procjeni doktora.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić obećao je još na dočeku 2018. godine da se bliži taj trenutak kada će se vratiti na Poljud kojeg je napustio još kao maloljetnik i zaputio se u Francusku.

Perišić je svoju nogometnu karijeru izgradio preko Francuske i Belgije, a onda je stigao poziv Jurgena Kloppa i posljednjih 13 godina igra nogomet u Ligama petice na najvišem nivou.

Ante Ćorić 2017. Ante Ćorić je potpisao za Rudeš: Pokušat će ih spasiti od ispadanja iz lige divider

Di Marzio je minulog ljeta pustio bombu koja je odjeknula među navijačima Hajduka i zagolicala im maštu – Perišić se vraća u Split! Ali, Ivan je ostao u dresu Tottenhama i nedugo zatim je uslijedila teška ozljeda križnih ligamenata.

Nikoličius i Jakobušić u stalnom su kontaktu s Tottenhamom i nadaju se da će Englezi uslišati želje Bijelih i pustiti Perišića prije isteka ugovora, ali prema posljednjim informacijama, veliku ulogu ima tijek oporavka. Odnosno, čeka se potvrda doktora hoće li Perišić biti spreman zaigrati nogomet još u ovoj sezoni te se spremiti za Euro.

Tin Lučin Slučajno upao u reprezentaciju: Duvnjak i Cindrić su ''krivci'', a danas ne možemo bez njega! divider

Osim velike želje Hajduka da se Ivan vrati u staro jato, trener Tottenhama Postecoglou je također rekao da ne vidi Perišića u Tottenhamovom dresu.

"Naporno radi, svaka čast Ivanu - ali malo je vjerojatno da će ponovno igrati za nas", rekao je Postecoglou.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider