Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na turbo pogon

Evo što je velika zvijezda Real Madrida jela prije utakmica: Suigrači nisu mogli vjerovati

Jermaine Jenas otkrio je program prehrane Garetha Balea uoči utakmica.

Borja Mayoral, Luka Modrić, Gareth Bale i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jermaine Jenas, bivši suigrač Garetha Balea u Tottenhamu, otkrio je iznenađujući program prehrane koji je imao bivši velški reprezentativac i nekoć velika zvijezda Real Madrida.

Luka Vušković Luka Vušković mora uskoro pronaći klub za posudbu kako bi se taj transfer zaključio 2025. godine divider

Jenas je bivši igrač Nottingham Foresta, Newcastle Uniteda, Tottenham Hotspura, Aston Ville i Queens Park Rangersa, upisao je i 21 nastup za Englesku, a nakon završetka igračke karijere postao je uspješan komentator na TNT Sportsu.

Jenas je porazgovarao s Pascalom Grossom, njemačkim igračem Brightona, o prehrambenim navikama nogometaša prije utakmica.

Jenas otkrio što je Bale jeo prije utakmica

Nijemac je otkrio da obično jede rižu, piletinu i maslinovo ulje, a sve nadopunjeno organskim žitaricama.

Bruno Petković i igrači Dinama protiv Lokomotive Jakirović nije šef i to svi vide: Je li Petković zapravo najveći problem Dinama i što će mu sad Brekalo? divider

S druge strane, Jenas je priznao da mu je uvijek bilo teško jesti prije utakmica.

"Nekoć sam imao veliku zdjelu žitarica i pio sam puno energetskih napitaka. Noćne partije bile su puno lakše s tjesteninom i piletinom u želucu", objasnio je Jenas i onda se prisjetio što je svojevremeno jeo Bale dok su zajedno igrali u Tottenhamu.

Sadegh Moharrami i Stefan Ristovski Loše vijesti za Dinamo: Teško se ozlijedio branič, čeka ga duga pauza divider

"Jedini obrok kojeg se sjećam da sam vidio i pomislio - zašto to pobogu jede? Stavio je pred sebe pet kriški tosta i brdo zapečenog graha", čudio se Jenas te je priznao da je pokušao kopirati Baleovu dijetu:

"Probao sam prije jedne utakmice i nije dobro prošlo", nasmijao se Jenas s jasnom aluzijom što grah izaziva kod većine ljudi, posebice kada se jede uoči fizičkih napora.

Na turbo pogon

Velšaninu nije smetalo, a možda mu je i pomoglo da razvije sprintersku hitrinu kakvu je imao malo koji nogometaš. S grahom je išao na turbo pogon.

Bale je napustio Real Madrid u svibnju 2022. nakon što je s Kraljevskim klubom osvojio tri La Lige i pet Liga prvaka. Prešao je u Los Angeles FC i odigrao 12 utakmica te je ubrzo odlučio okačiti kopačke o klin.

screenshot VIDEO Skandal na prvenstvu Afrike: Ženama prvo detaljno opipaju grudi pa onda mogu na stadion!? divider

Poznato je da je Velšaninu golf ponajveća strast. Dok je bio u nemilosti u Realu, igrao ga je po cijeli dan. Nije se odao potpunom hedonizmu, sudeći po objavama na društvenim mrežama, i dalje održava dobru liniju.

Sa svojom partnericom Emmom Rhys-Jones, s kojom se poznaje od školskih dana, živi na relaciji Madrid – London i očito uživa u životu. Kako i ne bi kada je prema nekim procjenama od plaća i bonusa u devet godina igranja za Real zaradio više od 200 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider