Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svi su za slavena

Englezi u nevjerici zbog "sramotnog" otkaza Biliću: "Kako to možeš napraviti?"

Slaven Bilić više nije trener West Bromwich Albiona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači, uprava i igrači bili su za ostanak Slavena Bilića, ali kineski vlasnici mislili su drugačije i hrvatski je trener u srijedu dobio otkaz na klupi WBA-a - niti 24 sata nakon senzacionalnog remija s Manchester Cityjem.

Takva odluka zatekla je englesku javnost, koja je praktički jednoglasno na Bilićevoj strani. Komentatori, novinari, navijači, neutralni promatrači, svi se slažu - Bilić nije zaslužio otkaz. Potez klupskih vlasnika najčešće opisuju "sramotnim".

Bilić je bio na predzadnjem mjestu Premierlige s jednom pobjedom i četiri remija u 13 utakmica, a to je ostvario s možda i najslabijim sastavom Premierlige. Vlasnici su potrošili svega oko 40 milijuna eura za pojačanja - iako promocija garantira zaradu oko "stotke" - i to uglavnom na igrače koji su prošle sezone u WBA-u bili na posudbama.

gol expired Neymar napravio neobičnu novu tetovažu: Njegova leđa krasit će kultni animirani lik divider

Pritom su još i protiv Bilićeve volje prodali iskusnog Ahmeda Hegazija usred sezone. Izvući bod s Građanima u takvim uvjetima pravo je čudo...

Nakon takvih poteza mnogi su izrazili nadu da će se WBA brzo vratiti u Championship. Pruzeti bi trebao Sam Alladryce, dežurni vatrogasac engleskog nogometa i čovjek koji je vodio već devet različitih engleskih klubova u karijeri.

U nastavku pogledajte neke od mnogih reakcija na Bilićev otkaz.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider