Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važan dvoboj Lige prvaka

Englezi otkrili kako će se Grealish pripremiti za Real: S djevojkom ima noćni ritual na 110 stupnjeva

Jack Grealish ima zanimljiv ritual pred utakmicu Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida.

Jack Grealish i Sasha Atwood (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Jack Grealish, koji je na glasu kao veliki partijaner, ima zanimljiv ritual kako ostati u formi uoči ključnih utakmica sezone, a to će svakako biti uzvratni ogled četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Nakon što su odigrali 3:3 na Santiago Bernabeu, Građani će pred svojim navijačima tražiti pobjedu i prolaz u polufinale elitnog klupskog natjecanja, koja se igra u srijedu na dan parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, a da bi u tome uspjeli morat će biti na top razini.

Tako će Grealish i njegova djevojka Sasha Attwood ponoviti noćni postupak koji prakticiraju već neko vrijeme, svake večeri odlaze u saunu na deset minuta kako bi izbacili toksine iz tijela na temperaturi od 110 stupnjeva.

Kako bi se što bolje pripremio za utakmice, Grealish je odlučio izgraditi vlastitu švedsku saunu u vili, čija je vrijednost procijenjena na visokih 6,5 milijuna eura.

"Njegova partnerica Sasha jako je zabrinuta za njegovo zdravlje i kondiciju, a i oboje uživaju u tome što mogu ući u osobnu saunu, kad god to požele. To je postala njihova nova rutina prije spavanja", otkrio je jedan od izvora za engleski The Sun.

Nakon deset minuta u sauni, Grealish i djevojka provode još toliko vremena na čistom zraku u dvorištu luskuzne nekretnine.

Restoran Edina Džeke u Dubrovniku Restoran Edina Džeke u Dubrovniku zatrpali negativnim recenzijama: Evo o čemu se radi divider

Riječani slave na Aldo Drosini Vjerovali ili ne: Znate li kad je Rijeka posljednji put primila pogodak? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider