Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrući doček na aerodromu

Drama u Parizu: Zvijezda PSG-a udarila vozilom navijača prilikom bijega!

Nekoliko sati nakon šokantnog poraza Paris St-Germaina dogodila se nemila scena ispred zračne luke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači PSG-a, kao i francuski mediji, očekivano nisu dobro primili ono što danas svi zovu najvećim preokretom u povijesti europskih klupskih natjecanja.

Dok svijet bruji o nemogućem podvigu Barcelone, Parižani to sve gledaju na drugi način jer oni su ti gubitnici koji su također ispisali povijest.

Zanimljivo je kako francuska javnost ovaj poraz doživljava kao vlastiti neuspjeh ne upirući prstom u nikoga drugoga. Uostalom, i neki igrači PSG-a tvrde kako su sami za sve krivi. Čini se kao da kod nas vlada veća histerija oko sudačkih grešaka nego u Francuskoj.

Nakon što su se PSG vratio u Pariz igrače je iznenadilo to što ih je dočekala skupina od 50-ak bijesnih i ratobornih navijača. Okupili su se ispred zračne luke Le Bourget i vrijeđali igrače. Thiago Motta je čak udario jednog od njih automobilom nakon što su se okupili oko njegovog skupocjenog limenog ljubimca.

Nakon toga je pobjegao, dok je navijač završio u bolnici iako se čini kako nije bilo ozbiljnijeg udarca. Francuski mediji javljaju kako policija u zračnoj luci nije bila spremna za ovako nešto jer moglo je doći do puno gorih scena.

Nogometaš PSG-a se vjerojatno bojao za sigurnost pa je dao petama vjetra. Prije toga se Marquinhos izvukao iz slične situacije, a s njim je bila i supruga. Čini se kako su neki ipak pretjerali...
 


Barça-PSG: des supporters parisiens expriment... by BFMTV

Je li Barca nezasluženo napravila najveći preokret u povijesti?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider