Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stvoreni za to

Barcelona u transu, Di Maria provocirao i dobio zasluženu kaznu

Katalonija je eksplodirala od oduševljenja nakon što je Barcelona pobijedila PSG 6:1 i plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barceloni je uspjela „nemoguća misija“, Katalonci su napravili čudo nad čudimo, pobijedili su PSG sa 6:1 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i prvi u povijesti nadoknadili 0:4 iz prve utakmice.

PSG teško oštećen, suci pomogli Barceloni: Novi "slučaj Ovrebro"?

„Još uvijek ne vjerujem“, nakon utakmice kazivao je Sergi Roberto, strijelac šestog, pobjedničkog gola Barcelone u petoj minuti sudačke nadoknade.

„Bili smo neviđeno 'nabrijani'. Ova je momčad stvorena za velike stvari.“

„Znali smo što želimo i to smo ispunili. Napravili smo nemoguće i pokazali da je u nogometu baš sve moguće“, izjavio je Andres Iniesta.

Trener Barce Luis Enrique nije mogao skriti veliko oduševljenje.

„Odigrali smo spektakularnu utakmicu u baš svakom segmentu.“

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu tvrdi da je znao da će Barca zabiti šesti gol.

„Osjećali smo to svi na tribinama. Ušli smo u povijest, ovo će se zauvijek pamtiti.“

Igračima PSG-a, razumljivo, nije bilo do priče. Katalonski novinari tražili su izjavu Angela Di Marije, ali nisu je dobili do trenutka pisanja ovog teksta. Di Maria je bivši igrač Reala, a u prvoj utakmici bio je junak PSG-a i najbolji igrač utakmice.

VIDEO Di Maria "utišava" Camp Nou

Katalonski mediji naslađuju se i svi redom ističu Di Marijinu reakciju nakon gola Edinsona Cavanija, a koju su protumačili klasičnom provokacijom.

Di Maria je s prstom na ustima utišavao navijače na Camp Nouu. Cavani je smanjio na 3:1 i u tom trenutku činilo se da će PSG proći dalje, jer su Barci trebala još tri gola. Katalonski mediji s neskrivenim zadovoljstvom ističu da je prerano počeo slaviti i da je naposljetku dobio zasluženu kaznu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider