Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stasiti vratar

Dinamo pronašao zamjenu za Livakovića u susjedstvu, ali želi ga i Crvena Zvezda

Slovenski mediji prenose da je Dinamo zainteresiran za usluge Matevža Vidovšeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dominik Livaković napustio je Dinamo nakon dugih osam godina provedenih u modroj svlačionici.

Predivne trenutke doživio je Zadranin u Dinamu, od dugoiščekivanog proljeća, sve do posljednjeg Superkupa čiji je pehar podigao kao kapetan. Odlazi u najboljim vratarskim godinama u turski Fenerbahce za devet milijuna eura, što je najveći izlazni transfer nekog HNL vratara.

Alvaro Granados Mađari pobjedom startali SP u vaterpolu, Španjolci u golijadi savladali Srbe divider

Modri u delikatnom trenutku prodaju svog kapetana, predstoji im borba za Europu, ali u Maksimiru vjeruju da će Nevistić biti dostojna zamjena Vatrenoj jedinici. Ipak, Slovenci su plasirali vijest da je Dinamo zainteresiran za Matevža Vidovšeka, vratara ljubljanske Olimpije.

Kek vjeruje u njega

23-godišnji Slovenac prešao je u redove Atalante sa 17 godina, ali u Italiji nije dočekao pravu priliku, vratio se u ljeto 2020. u Olimpiju gdje je protekle sezone dobio pravu priliku.

Matjaž Kek je prepoznao njegov talent i uručio mu poziv za reprezentaciju, a 199 centimetara visoki vratar odužio mu se sjajnom partijom protiv Danske u sklopu kvalifikacija za Euro 2024.

Slovenci navode da je i Crvena Zvezda zainteresirana za slovenskog reprezentativca te da Olimpija ovo ljeto svakako očekuje transfer u inozemstvo.

Carlos Alcaraz i Novak Đoković Poznati UFC borac kladio se na Alcaraza i zaradio bogatstvo: Uložio veliku svotu prije početka Wimbledona! divider

Navodno je prošli tjedan stigla ponuda iz MLS-a za Vidovšeka koja je zadovoljila čelnike Olimpije, ali 23-godišnjak je odbio ponudu zbog želje za ostankom u Europi.

Trenutna vrijednost Vidovšeka prema Transfermarku iznosi 1,2 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider