Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nije htio povući

Poznati UFC borac kladio se na Alcaraza i zaradio bogatstvo: Uložio veliku svotu prije početka Wimbledona!

Španjolski UFC borac Ilia Topuria kladio se prije početka turnira na Carlosa Alcaraza da će osvojiti Wimbledon i zaradio je četvrtinu milijuna dolara…

Carlos Alcaraz i Novak Đoković (Foto: Afp)

Mladi Španjolac Carlos Alcaraz pobijedio je Novaka Đokovića u finalu Wimbledona i osvojio najprestižniji teniski trofej, njegov drugi Grand Slam nakon US Opena prošle godine, a uz to je pokupio i rekordnu zaradu u karijeri – 2,7 milijuna eura.

Lionel Messi VIDEO Messi i Busquets predstavljeni u Miamiju pred 20 tisuća ljudi divider

No nije jedini koji je zaradio na svojoj pobjedi. Vjerojatno su se mnogi Španjolci kladili na 20-godišnjeg sunarodnjaka. Možda i najveći ulog imao je španjolski UFC borac gruzijskog podrijetla Ilia Topuria.

Poznati UFC borac Ilia Topuria kladio se na Alcaraza i zaradio bogatstvo

Petorangirani UFC-ov borac u perolakoj čvrsto je vjerovao u Carlosa Alcaraza i njegovu pobjedu protiv Đokovića. Topuria je prije početka turnira uložio čak 50 tisuća dolara na Alcaraza, iako mladi Španjolac nije imamo previše iskustva s travnatom podlogom i zbog toga nije bilo jednostavno predvidjeti koji će rezultat ostvariti. Štoviše, Topuria nikada nije gledao Alcaraza na travi, no ipak je uložio golemu svotu na njega.

Ilia Topuria Ilia Topuria (Foto: Afp)

"Gospodine Carlitos, čestitam", poručio je Topuria preko društvenih mreža nakon impresivne pobjede talentiranog Španjolca.

"Nikada nisam sumnjao. Mnogi su me pozvali da povučem svoju okladu, ali budući da sam to učinio s puno vjere, nisam sumnjao. Čestitam, zaslužuješ to", zaključio je UFC borac, koji je na Instargamu objavio listić, a i prije početka turnira je kazao da je uplatio veliku svotu na Alcaraza.

Stavio 50 tisuća dolara i pokupio 237,5 tisuća

"Počinje moj omiljeni teniski turnir Wimbledon i uložio sam najveću okladu do sada. Carlos Alcaraz, za pobjedu! Idemo, do kraja s tobom!" prije mjesec dana napisao je Topuria, koji je lijepo popunio kućni budžet.

S obzirom na to da Alcaraz nije bio favorit u početnim okladama, Topuria je uspio upeterostručiti svoj ulog i za uplaćenih 50 tisuća dolara odnio je kući čistih 237,5 tisuća dolara. Svaka čast, majstore!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider